Tazatel: laburi
Znění dotazu: Měl jsem léta v PC k Olympusu program
Camedia Master 4.0.. Vše OK
. Nyní mi padl oper. sysém PC šel do servisu
a já musel nainstalovat Camedii znovu. Po instalaci do ní přenesl pár snímku na vyzkoušení a vše je OK. Ovšem...nyní když chci poslat foto
jako přílohu k emailu nemohu najít
do alba cestu
. Dříve disk C- document and setting - all users atd až do alba. No když cestu oklikou najdu, tak se pouze dostanu na " staré" snímky (které
náhodou zachránil opravář a zálohoval na plochu). Závěrem : nové
snímky jsou fyzicky v Camedii a nedostanu se k nim což hlavně potřebuji
a ke starým se oklikou dostanu, ale fyzicky v Camedii nejsou
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Windowx XP, INT. EXP.8
Znění dotazu: Měl jsem léta v PC k Olympusu program
Camedia Master 4.0.. Vše OK
. Nyní mi padl oper. sysém PC šel do servisu
a já musel nainstalovat Camedii znovu. Po instalaci do ní přenesl pár snímku na vyzkoušení a vše je OK. Ovšem...nyní když chci poslat foto
jako přílohu k emailu nemohu najít
do alba cestu
. Dříve disk C- document and setting - all users atd až do alba. No když cestu oklikou najdu, tak se pouze dostanu na " staré" snímky (které
náhodou zachránil opravář a zálohoval na plochu). Závěrem : nové
snímky jsou fyzicky v Camedii a nedostanu se k nim což hlavně potřebuji
a ke starým se oklikou dostanu, ale fyzicky v Camedii nejsou
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Windowx XP, INT. EXP.8
[quote=robky;407845]Properties=vlastnosti, nastavenie programu .... tam nájdeš aj kam si program ukladá fotky, albá[/quote]
V tom programu když kliknu na vlastnosti, tak nic nezjistím akorát že je tam. Když fotku vyndám na plochu, tak zjistím že je na ploše- nic víc- bohužel. Asi jsem hloupej nebo absolutní nemehlo.
V tom programu když kliknu na vlastnosti, tak nic nezjistím akorát že je tam. Když fotku vyndám na plochu, tak zjistím že je na ploše- nic víc- bohužel. Asi jsem hloupej nebo absolutní nemehlo.
Zrejme klikáš na Vlastnosti obrázku:notsure V okne programu klikni vľavo hore na File a potom na Properties (je možné, že tam bude Options)
[quote=robky;407858]Zrejme klikáš na Vlastnosti obrázku:notsure V okne programu klikni vľavo hore na File a potom na Properties (je možné, že tam bude Options)[/quote]
...no hlavně mu pověz, že se k témuž domůže přes Right Click (pravé tlačítko) myší a bez bolestí. :D
...no hlavně mu pověz, že se k témuž domůže přes Right Click (pravé tlačítko) myší a bez bolestí. :D
[quote=Neregistrovaný;407843]jsem laik a nechapu tvoji odpověď[/quote]
Myší označíš pozadovaný náhled, a poté v liště nástrojů klikneš na Properties. Na záložce General je cesta k souboru uvedena jako File Location.

Myší označíš pozadovaný náhled, a poté v liště nástrojů klikneš na Properties. Na záložce General je cesta k souboru uvedena jako File Location.

[quote=r34ktor;407902]Myší označíš pozadovaný náhled, a poté v liště nástrojů klikneš na Properties. Na záložce General je cesta k souboru uvedena jako File Location.
[/quote]
Jasně, to přesně jsem včera dělal, ale nenapadlo mně ani ve snu, že ty fotky jsou schovaný pod "samples", kde byly jen vzorový fotky programu a mně se nějak podařilo je tam přiřadit i když jsem je pojmenoval jako nový album- nechápu ale našel jsem je.Skusím to znovu jestli se dostanou na správný místo. Ale ještě jeden problém- jak dostanu do tohoto programu ty původní co mám zazalohovaný na ploše? Přetahnout myší to nejde. dík.

Jasně, to přesně jsem včera dělal, ale nenapadlo mně ani ve snu, že ty fotky jsou schovaný pod "samples", kde byly jen vzorový fotky programu a mně se nějak podařilo je tam přiřadit i když jsem je pojmenoval jako nový album- nechápu ale našel jsem je.Skusím to znovu jestli se dostanou na správný místo. Ale ještě jeden problém- jak dostanu do tohoto programu ty původní co mám zazalohovaný na ploše? Přetahnout myší to nejde. dík.