Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Moze byt???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Toto chcem kupit:
    ASUS M2N-E Gb LAN nForce® 570 Ultra, RAID, PCIe
    CPU AMD Athlon 64 X2 5200+ (AM2) Windsor BOX (89W)
    1GB DDR2-800MHz Kingston HyperX CL5
    Middle ATRIX 9001 Black 550W/P4/PFC/12cm

    Grafiku aj HDD mam ATI X1950XTX
    seagate 160Gb
    Moze byt????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Moze byt.
    Ale připiš ceny!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    ASUS M2N-E Gb LAN nForce® 570 Ultra, RAID, PCIe - 3190.39 Sk
    CPU AMD Athlon 64 X2 5200+ (AM2) Windsor BOX (89W) - 5493.04 Sk
    1GB DDR2-800MHz Kingston HyperX CL5 - 5136.04 Sk
    Middle ATRIX 9001 Black 550W/P4/PFC/12cm - 2761.99 Sk
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    ježiš co to máš za ramky??? kukni na toto:
    http://www.100mega.cz/fulltext.jsp?query=RAM3265
    RAM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12) GEIL....3831 kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Sorry ja som tam zabudol napisat 2x
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    nemáš tam někde podobné ramky ale s CL4?
    Čím nižší CL tím líp!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    1GB DDR2-800MHz Kingston HyperX Low Lat. CL 4-4-4 ta ista cena
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    hele a jsou to 1GB nebo 2GB ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    1Gb, ale chcem kupit 2 cize dokopy 2gb
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    NO...takže asi tak:

    Pokud je velikost a cena stejná bez jednoznačně "low latency" !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Dikes za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No, teď můžu říct: Se sestavou souhlasím
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    bedna je prumerna, zdroj je prisernej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Osobně si myslím, že zdroj je dobrý....
    značka je ColorSit...zkušenosti moje velmi dobré...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Colorsit = Eurocase. Uvnitř jsou prakticky identické. Tedy pokud tohle není nějaká výjimka, ale pochybuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 23:00
  2. LCD: Stary LCD je lepsi ako novy. Cim to moze byt?
    Od otovel v sekci Monitory
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-05-2008, 21:57
  3. moze to robit zdroj?
    Od palomm v sekci Zdroje
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-12-2007, 19:42
  4. Win XP - co vsetko sa moze zmazat??
    Od DiwaSwina v sekci OS Windows
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 10:20
  5. moze byt
    Od molo v sekci PC - archiv
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 21:56