Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: monitor Samsung T220 po přepnutí na DVI nenačte obraz

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    Mám problém - grafika Radeon 9600, DVI kabel, monitor Samsung T220.
    Při startu pc zapnu monitor, obraz na DVI naskočí a vše funguje ok. Jakmile ale přepnu monitor na TV (a v podstatě kamkoliv jinam), tak zpátky se mi na DVI už nic nezobrazí. Pomůže povytáhnout dvi kabel z monitoru a hned jej zasunout zpátky - ale to mi nepřijde jako řešení. Poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Reklamace? ...pochybuju, že si tohle opravíš sám doma...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    No, spíš mě napadá, jestli není někde problém v XPčkách .. dělal jsem reinstall, předtím v tomto problém nebyl. Ovladače pochopitelně aktuální.

    EDIT: Zjistil jsem, že při načítání XPček můžu přepínat jak chci, a funguje to správně. Takže chyba bude někde v systému a netuším kde.
    Naposledy upraveno uživatelem wit.cz: 10-10-2010 v 22:11 Důvod: doplnění
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak odinstaluj driver (já třeba driver na monitory nepoužívám vůbec, problémy při přepínání nemám, ani pokud používám PIP)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    zkusím starší ati drivery .. když odeberu monitor(y) ze správce zařízení, tak tam podivně naskočí zařízení "obecná televize" (wtf?) + opet monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Aha, v tom případě by bylo nejlepší odebrat oba monitory v safe modu (u ATIn občas dochází k prohození primárního a sekundárního monitoru přičemž na sekundárním je jen černo, resp. je vypnutý)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    No, v safe modu nevidim vubec polozku monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    V nainstalovaných programech se nezobrazi žádný ovladač? Nemyslel jsem přímo u monitoru ve Správci zařízení (proto ten safemod aby nebyly ovladače ničím blokovány)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    PROBLÉM VYŘEŠEN: nahrál jsem starší ati drivery (verze 8 něco z roku 2008). Možná by fungovaly i předposlední, ale nezkoušel jsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Po zapnutí PC se nenačte obraz...
    Od Zdenekmr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 20-05-2011, 17:39
  2. LCD: Samsung 22": 2243BW -VS- T220
    Od XpointCZ v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 17:29
  3. LCD: SAMSUNG T220 - problém
    Od MasterD v sekci Monitory
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 16:52
  4. LCD: Samsung SyncMaster T220 zkušenosti
    Od suder v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 18:58