Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

gamepad výběr

marekpevný (347)|11.10.2010 08:33
Ahoj.písnite někdo jakou máte zkušenost s gamepady.chci si ho právě zakoupit.koukal jsem na tento Gamepad Logitech Wingman Cordless Rumblepad II
ale nutno podotknout že ta cena je dražší.šel bych i do kabelového ale budu to pařit na lcd telce a délka kabelu 1.2m je málo.písnite co máte a jaký jsou vaše zkušenosti at zbytečně nevyhodím peníze z okna.Díkes
prontosaur (21)|18.10.2010 11:25
Čau,
Logitech Wingman Cordless Rumblepad II vlastním už několik let. Je perfektní na ovládání hopsaček, sám jsem na něm hrál několik nových Tomb Raiderů a oba Assassins Creedy. Než jsem si pořídil volant, tak jsem na něm hrál i závodní hry, je to rozhodně lepší než na klávesnici. Odezva gamepadu je bezvadná, rozdíl oproti kabelovému gamepadu nepoznáš, k nějakému zpoždění rozhodně nedochází. Co se týče dosahu přijímače, funguje mi i několik metrů daleko, přes jednu zeď. Jednou freeware aplikací jsem si na něj nastavil i ovládání myši páčkou, což je perfetní na ovládání z postele (nejčastěji používám coby dálkový ovladač při pouštění filmů). Baterie vydrží celkem dlouho, nějlepší je používat 2x2 dobíjecí, když se ti vybije jeden pár, okamžitě hodíš druhý a první mezitím dobiješ... I po několikaletém používání pořád funguje jako nový. Rozhodně ho doporučuji!