jak vytahnout .inf a .sys soubory z exe ovladace?
Zdravim,
potrebuji vytahnout z wifi ovladace pro HP 4510 pro windows soubory .inf a .sys
Nedari se mi v novem ubuntu 10.10 32bit rozbehnout wifi - nesvobodny ovladac broadcom nejde nainstalovat.
Chci to zkusit pomoci ndiswrapper rozbehnout ale potrebuji ty soubory .inf a .sys
Na strankach HP ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) jsou jen exe soubory, ktere se mi nedari rozbalit. Pise to chybu...
Nevite prosim jak to z tech souboru vytahnout nebo kde ty soubory jinde ziskat. Diky moc.
potrebuji vytahnout z wifi ovladace pro HP 4510 pro windows soubory .inf a .sys
Nedari se mi v novem ubuntu 10.10 32bit rozbehnout wifi - nesvobodny ovladac broadcom nejde nainstalovat.
Chci to zkusit pomoci ndiswrapper rozbehnout ale potrebuji ty soubory .inf a .sys
Na strankach HP ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) jsou jen exe soubory, ktere se mi nedari rozbalit. Pise to chybu...
Nevite prosim jak to z tech souboru vytahnout nebo kde ty soubory jinde ziskat. Diky moc.
Nevím, jestli Ti to pomůže, ale zkus vyzkoušet Inno Setup Unpacker. Rozbaluji si tak QIP, abych jej nemusel instalovat. Využívám k tomu i jednoduché graf. rozhraní, abych nemusel používat příkazový řádek. Celou utilitu jsem Ti vložil jako přílohu, tak snad Ti to pomůže.
[quote=Richmond;408246][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Kdyžtak na rozbalení postačí obyčejný WinRAR ;)[/quote]
Presne tak s oblubou pouzivam WinRAR na podobne veci
Kdyžtak na rozbalení postačí obyčejný WinRAR ;)[/quote]
Presne tak s oblubou pouzivam WinRAR na podobne veci
Buď v TC cez extract (väčšinou sú to samorozbaľovacie komprimácie), alebo spustím exáč v prvom, maximálne druhom kroku a v niektorom TEMP adresári nájdem príslušný priečinok s rozbalenou inštalačkou. Priečinok si hneď prekopírujem na iné miesto, lebo niektoré inštalačky pri prerušení inštalácie, alebo aj po nej zmažú dočasný adresár v TEMP.