Flat out 2 / Ati Radeon 9200 128Mb
Dobrý den,zakoupil jsem hru Flat out 2 ale nezobrazuje se mi scéna.Obrazovka se zasekne,ale mapa trasy jizdy je funkční - to pro znalé této hry.Nevíte někdo jak mám tento problém řešit? Díky za vaše názory.
[QUOTE=judas2]Dobrý den,zakoupil jsem hru Flat out 2 ale nezobrazuje se mi scéna.Obrazovka se zasekne,ale mapa trasy jizdy je funkční - to pro znalé této hry.Nevíte někdo jak mám tento problém řešit? Díky za vaše názory.[/QUOTE]
Máš poslední ovladače s podporou této karty (Catalyst 6.11)?
Máš poslední ovladače s podporou této karty (Catalyst 6.11)?
Jsem velmi rád, že lidi si myslí, že na SHW chodí samí experti, usuzuji to z toho, že když mají závažný problém, napíšou jednu větu :D
Sry, ale odpovím ti takto: rozepiš se! ;)
Sry, ale odpovím ti takto: rozepiš se! ;)
Doplním podrobnější info o PC: intel P4 3,2/Radeon 9200 128Mb/Seagate Barracuda 250Gb/1G ram - omluvte neprofesionální info,snad to bude stačit.Ovladače pro kartu jsem aktualizoval včera večer,nicméně to ještě jednou zkontroluji.
No takže by to chtělo:
PC projet antivirem a spybotem...
Mít nainstalovaný DirectX z FlatOutu 2.
Mít nainstalované nejnovější ovladače pro grafarnu (ideal by bylo i pro chipset).
Mít nainstalované všechny důležité aktualizace do XP.
Pokud nic nepomůže silně doporučuji reinstal winu.
Toho FlatOuta 2 rozjedeš určitě, ale osobně si myslím, že budeš muset reinstalovat win, zřejmě ho už máš v dezolátním stavu :D (nic ve zlým ;) )
EDIT: Už vím co máš přesně za problém! :D
Když kukneš na otáčkoměr určitě stále padá dolu a zase se objevuje nahoře a zase spadne atd... co?
nejvíce na obrazu vidíš černou pak takovou žlutooranžovou co? :)
PC projet antivirem a spybotem...
Mít nainstalovaný DirectX z FlatOutu 2.
Mít nainstalované nejnovější ovladače pro grafarnu (ideal by bylo i pro chipset).
Mít nainstalované všechny důležité aktualizace do XP.
Pokud nic nepomůže silně doporučuji reinstal winu.
Toho FlatOuta 2 rozjedeš určitě, ale osobně si myslím, že budeš muset reinstalovat win, zřejmě ho už máš v dezolátním stavu :D (nic ve zlým ;) )
EDIT: Už vím co máš přesně za problém! :D
Když kukneš na otáčkoměr určitě stále padá dolu a zase se objevuje nahoře a zase spadne atd... co?
nejvíce na obrazu vidíš černou pak takovou žlutooranžovou co? :)