Ahoj, mám takový problém se spuštěním PC. Oběví se mi: "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Do teďka jelo všechno v pořádku. Čistil jsem PC, všechno je zapojené, už asi 5 krát zkontrolované. Windows je na tom disku WD (C:/) a je primární. Oba disky jsou v biosu detekovány. Nastavení v biosu taky mělo být OK. Dělal jsem i diagnostiku disku z biosu, taky bez problémů. Zkoušel jsem i vyndat baterii a dát ji zpět, restartovat pomoci tlačítka, různě přenastavovat v biosu, dát všechno v biosu na default a nic. Dal jsem tady video i s biosem i se startem systému.
Pomocí instalačního média windows 7 zvolil opravit systém. Za minutku systém normálně naběhl... Říkal jsem si všechno v pořádku. Zkusil jsem tedy restart. Samozřejmě změnil bootování v biosu, tak aby se systém spustil a nečekal na bootování. No a co nevidím. Znovu jsem ve stejných kolejích: "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Nesmířil jsem se s tím, proto jsem na volný disk (protože mám dva) nainstaloval nové Windows 7. Nyní mám tedy dva. Spouštím počítač, můžu si vybrat ten starý i nový, zvolil jsem tedy ten systém, který se mi nechce spustit a zase jel. Po restartu ovšem stále stejná hláška. Dámy a pánové, co mi prosím poradíte? Já už nevím, mám na PC práci a takhle toho moc neudělám.