Problém s aktualizáciami
Na svojom PC mam Windows XP 32 bit a v poslednom čase mám problém s aktualizáciami, už asi 2 týždne sa mi windows pri vypinani aktualizuje a antivirus ESET NOD 32 4 mi po štarte vypíše že systém nie je aktualizovaný a vyhladá pokaždé tie isté aktualizácie. Automatic updates mám zapnuté. Prosím vás mohli by ste mi poradiť.
Zkus aktualizace udělat ručně přes windowsupdate, když ani to nepůjde, tak se tam alespoň dozvíš nějakej popis nebo kód chyby.
ale ESET mi napise ze system neni aktualizovany a pri vypinany sa to zas aktualizuje tak to ide dokola stale :(
Hmm to je divný. Divil jsem se taky že by ESET vůbec řešil aktualizace systému ale teď koukam že asi fakt jo.
Když to dáš přes Internet Explorer na Windows update, tak už tam žádná další (kritická) aktualizace k dispozici není? Případně můžeš zkusit nainstalovat i některý z Doporučených aktualizace (který se standardně přes automatický Windows Update neinstalujou), já třeba standardně instaluju aktualizace kořenových certifikátů a aktualizace kompatibilního zobrazení (ačkoliv IE běžně nepoužívám).
Pokud nic jinýho nepomůže, lze v ESETu nastavit aby na aktualizace neupozorňoval, pod Detailní nastavení/Nástroje/Aktualizace systému a tam si zvolit např. "Žádné aktualizace" (výchozí by mělo být "Kritické aktualizace").
Když to dáš přes Internet Explorer na Windows update, tak už tam žádná další (kritická) aktualizace k dispozici není? Případně můžeš zkusit nainstalovat i některý z Doporučených aktualizace (který se standardně přes automatický Windows Update neinstalujou), já třeba standardně instaluju aktualizace kořenových certifikátů a aktualizace kompatibilního zobrazení (ačkoliv IE běžně nepoužívám).
Pokud nic jinýho nepomůže, lze v ESETu nastavit aby na aktualizace neupozorňoval, pod Detailní nastavení/Nástroje/Aktualizace systému a tam si zvolit např. "Žádné aktualizace" (výchozí by mělo být "Kritické aktualizace").
[quote=shaft;409270]Už som našiel aj kod chyby 0x80070643 neviete čo by to mohlo byť ?[/quote]
http://support.microsoft.com/kb/906602/cs
http://support.microsoft.com/kb/906602/cs