Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Integrované CPU

  1. #1

    wex wex je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele wex
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    115

    Chtěl bych se zde zeptat na názory ohledně VIA EPIA EN12000E (a podobné), hlavně by mě zajímalo, jestli by na těhle platformách šlapal AutoCAD, hlavně jestli by to zvládla grafika. Máte někdo zkušenosti s touhle platformou? Odkaz na stránky výrobce:
    http://www.via.com.tw/en/products/ma...erboard_id=399
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    66 66 je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    VIA EPIA su urcene na nieco trocha ine. Ale na tych najvykonnejsich by sa dal spustit aj AutoCAD. Treba si vsak uvedomit, ze su tam iste obmedzenia - hlavne velkost pamate. Nejaka starsia verzia (2004) by mohla ist, pokial neocakavas nejake extremne poziadavky na grafiku - rendrovanie, 3D ... Samotne kreslenie by mohlo ist.

    Skor je to urcene na kancelarske aplikacie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Před několika lety jsem jednu desku VIA EPIA kupoval (byla to tuším 800MHz varianta) a podle mého názoru neběžela špatně. Dokonce i některé hry se na tom daly slušně hrát (tedy poté, co tam byla přidaná jedna PCI grafika).

    Jinak AutoCAD poběží určitě, jenom je otázka, jak dobře. Nebál bych se ale žádných fatálně pomalých výkonů, ale (jak tu bylo zmíněno) - je to platforma převážně pro "office use"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    wex wex je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele wex
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    115

    Dík za info, ono by to byla sestava hlavně na stahování a pro AutoCAD jenom když by na druhém počítači bylo obsazeno...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    AutoCAD pojede imho určitě, neříkám, že zrovna 2006ka, ale 2002 v pohodě. Kamoš má doma P75 a dělal na tom 3Dčko ve 2002...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    wex wex je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele wex
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    115

    Jednou jsem zkoušel AutoCAD 2002 na P166MMX, 96 RAM, sputstit se to dalo, ale při otevření většího plánu ( okolí opery v Sydney) se to už celkem "táhalo"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    Heh, tak jasný. Ale myslím, že klasické stavařské nebo strojařské výkresy jsou v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nastavení integrované grafiky
    Od jeninicicek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2016, 22:09
  2. nenabehne zobrazeni pres vga z integrovane gk
    Od chip v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-03-2014, 16:48
  3. Vypnutí integrované zvukovky
    Od kenor v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 27-12-2009, 16:32
  4. Výkon integrované grafiky
    Od JaudaX v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-11-2009, 10:54
  5. Integrované grafiky a surfování
    Od kozuch82 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-12-2008, 23:28