Který wallpaper Bamboo pro každého se Vám líbí nejvíce?
Podívejte se výše na 10 nejlepších wallpaperů na téma Bamboo pro každého (po kliknutí na miniaturu se zobrazí větší verze) a dejte hlas až třem z nich, které se Vám nejvíce líbí.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Třeba právě Vy rozhodnete, kdo získá tablet Wacom Bamboo Fun Medium Pen & Touch, Wacom Bamboo Fun Small Pen & Touch nebo Wacom Bamboo Pen & Touch.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Třeba právě Vy rozhodnete, kdo získá tablet Wacom Bamboo Fun Medium Pen & Touch, Wacom Bamboo Fun Small Pen & Touch nebo Wacom Bamboo Pen & Touch.
Lugh nic? Kua.:(
Já už fakt nechápu, podle čeho tu lidi volí wallpaper. By mě zajímalo, co kdo má na ploše.
Já už fakt nechápu, podle čeho tu lidi volí wallpaper. By mě zajímalo, co kdo má na ploše.
Takže když to bude mít fajn nápad, ale na ploše ti to bude působit bolesti hlavy, tak si to tam přesto dáš?
Nedám, já totiž nemám poměr stran plochy, který by odpovídal soutěžním pravidlům.
A kdybych měl ... já se zas tak často na plochu nedívám, takže by mi to bolest hlavy nezpůsobovalo, akorát se v tom špatně hledají věci. Nicméně pokud tu hlasují zejména lidé, kteří se na plochu moc nedívají a navíc na ní nemají odložené věci, pak ti nezbude než to respektovat.
A kdybych měl ... já se zas tak často na plochu nedívám, takže by mi to bolest hlavy nezpůsobovalo, akorát se v tom špatně hledají věci. Nicméně pokud tu hlasují zejména lidé, kteří se na plochu moc nedívají a navíc na ní nemají odložené věci, pak ti nezbude než to respektovat.
Já to respektuju, jenom nechápu a chci se dopracovat k tomu, aby se tu co možná nejvíc lidí vyjádřilo k tomu, jak nejlepší wallpaper vybírají.
Nedělám si extra iluze o tom, že by příště půlka lidí hodnotila podle nějak výrazně odlišných kritérií... už jsme to tu řešili nejednou, ale pořád se mi toho vysvětlení od většího počtu lidí nedostalo...
Nedělám si extra iluze o tom, že by příště půlka lidí hodnotila podle nějak výrazně odlišných kritérií... už jsme to tu řešili nejednou, ale pořád se mi toho vysvětlení od většího počtu lidí nedostalo...
Hodnocení wallpaperů ve 28. kole Bamboo pro každého máme za námi, nadešel čas na vyhodnocení.
V anketě o nejlepší wallpaper bylo uděleno 147 hlasů.
[SIZE="3"]Finálové pořadí:[/SIZE]
1. místo: polorobot_1 (38% hlasů) – odměna: tablet Wacom Bamboo Fun Medium Pen & Touch a 3500 kreditů
2. místo: lukas8178_1 (27% hlasů) – odměna: tablet Wacom Bamboo Fun Small Pen & Touch a 2000 kreditů
3. místo: shredder_1 (25 % hlasů) – odměna: tablet Wacom Bamboo Pen & Touch a 2000 kreditů
Výhercům gratuluji!
Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
V anketě o nejlepší wallpaper bylo uděleno 147 hlasů.
[SIZE="3"]Finálové pořadí:[/SIZE]
1. místo: polorobot_1 (38% hlasů) – odměna: tablet Wacom Bamboo Fun Medium Pen & Touch a 3500 kreditů
2. místo: lukas8178_1 (27% hlasů) – odměna: tablet Wacom Bamboo Fun Small Pen & Touch a 2000 kreditů
3. místo: shredder_1 (25 % hlasů) – odměna: tablet Wacom Bamboo Pen & Touch a 2000 kreditů
Výhercům gratuluji!
Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
Gratuluji vítězi [SIZE="1"](ačkoli jsem nehlasoval, na plochu mi tohle prostě nejde, moc barevné a složité, člověk se v tom ztratí. A příště si pohlídat noise threshold, ať to není tak zašumněné + viz. kevin) [/SIZE]a samozřejmě i ostatním :thumb Zajímavé kolo :)
[quote=kevin00;412351]Poslední dobou mi přijde, že by se tato soutěž měla jmenovat SHWObrázek a ne SHWallpaper :runaway[/quote]
to by se musel změnit způsob, jakým je to podáváno uživatelům k hlasování...
(např. povinně k wallpaperu přikládát render/foto/obrázek wallu v akci - na monitoru, s ikonama, barem apod.)
to by se musel změnit způsob, jakým je to podáváno uživatelům k hlasování...
(např. povinně k wallpaperu přikládát render/foto/obrázek wallu v akci - na monitoru, s ikonama, barem apod.)
Ono to dost dobře nepůjde, každý má ikonky jinde, jinak veliké a jiný "systém" umisťování (já je např. odhazuji vpravo a držím si jich tam co nejméně, někdo vlevo a někomu je úplně jedno ikyž má plnou plochu)
edit: Minimálně při hodnocení wallpaperů v prvním kole se přihlíží k místu pro ikony ;)
edit: Minimálně při hodnocení wallpaperů v prvním kole se přihlíží k místu pro ikony ;)