Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: gta 4 + GTX295

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    Ahoj, mam problem, koupil jsem si nvidia GTX 295 s 1.8GB pameti ale kdyz zapnu gta 4 tam mi nastaveni hry necha nastavit pouze praci s polovinou kapacity, jako kdyz by tam druha pulka karty nebyla. DOkaze mi nekdo poradit jak to zprovoznit? Dekuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Nelze. Ve SLI/CF se paměť karet nesčítá, tedy využitelná kapacita je 896 MB a neuděláš s tím nic.
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 16-10-2010 v 12:00
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No teoreticky by toho mohl dosáhnout použitím SFR modu, pokud se dá nějak vynutit. V něm se paměť sčítá. Je ale otázka jestli by to k něčemu bylo, podle mě by se výkon spíše snížil.

    Běžně se totiž používá AFR, kde se paměť nesčítá, ale tento režim zase lépe škáluje (SLI v něm má nejvyšší výkon).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Pravda, napsal jsem to blbě, v SFR by byla využitelná celá, SFR mi vypadl z hlavy. Zkus nHancer a v něm přepnout z AFR na SFR a otestuj sám, jestli půjde výkon nahoru nebo dolů. Podle mě v SFR (pokud bude fungovat) půjde dolů, protože každá karta pak počítá jinak složitou část obrazu a přitom obě musejí jet synchronně, ale kdo ví, nikde jsem na testy GTA IV v SFR nenarazil.
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 16-10-2010 v 13:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od meeee Zobrazit příspěvek
    Pravda, napsal jsem to blbě, v SFR by byla využitelná celá, SFR mi vypadl z hlavy. Zkus nHancer a v něm přepnout z AFR na SFR a otestuj sám, jestli půjde výkon nahoru nebo dolů. Podle mě v SFR (pokud bude fungovat) půjde dolů, protože každá karta pak počítá jinak složitou část obrazu a přitom obě musejí jet synchronně, ale kdo ví, nikde jsem na testy GTA IV v SFR nenarazil.
    ok, diky za pomoc, zkusim, to. jsem se zase jednou nechal napalit v krame, ach jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    No, napálení... Oni to píší pravdivě, na té GTX 295 těch 1.8 GB paměti fyzicky je, že ji celou je ta karta schopna efektivně využít jen v nemnoha případech (//zase napsáno blbě - ona ji využívá i v AFR, ale data jsou v ní zdvojená), protože jsou to vlastně karty dvě, to je věc druhá.
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 16-10-2010 v 14:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od meeee Zobrazit příspěvek
    No, napálení... Oni to píší pravdivě, na té GTX 295 těch 1.8 GB paměti fyzicky je, že ji celou je ta karta schopna efektivně využít jen v nemnoha případech (//zase napsáno blbě - ona ji využívá i v AFR, ale data jsou v ní zdvojená), protože jsou to vlastně karty dvě, to je věc druhá.
    njn, neva, kartu prodavam, a kupuju GTX 480 a je to
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Single PCB GTX295
    Od karo1 v sekci Aktuality
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-05-2009, 16:30
  2. Chlazení grafik: Aké chladenie na gtx295?
    Od karo1 v sekci Chlazení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-02-2009, 18:53