Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Upgrade PC v ceně 5 000 - 7 500 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Co chci upgradovat: snímkování FPS konkrétně hra World of Warcraft

    Aktuální konfigurace: CPU typ Intel Pentium 4 520, 2933 MHz (14 x 210) Název základní desky Asus P5GD1 Pro Čipová sada základní desky Intel Grantsdale i915P Pracovní paměť 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Grafická karta ATI Radeon HD 4600 Series (512 MB) Pevný disk 160 GB, 7200 RPM, SATA-II Pevný disk 160 GB, 7200 RPM, SATA monitor rozlišení 1902x1080

    Další komentář: momentání fps je v 25 men raidu 5-10 fps

    předem diky za rady a pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Obávám se že jediný možný efektivní upgrade téhle sestavy je nákup kompletně nového PC. Jediný co by šlo vyměnit je grafická karta, ale nevím jak moc si pomůžeš když zbytek zůstane. Tuhle hru neznám, snad poradí někdo kdo to hraje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Obávám se že jediný možný efektivní upgrade téhle sestavy je nákup kompletně nového PC. Jediný co by šlo vyměnit je grafická karta, ale nevím jak moc si pomůžeš když zbytek zůstane. Tuhle hru neznám, snad poradí někdo kdo to hraje.
    Problém vidím v CPU... ona na WOW je dobrá i HD3650 ale procík asi nestíha...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    tohle není náročná hra..,myslím že sestava by to měla zvládat v pohodě.Dříve ti hra běžela ?nebo si ji zkusil ted?neřeší to nějaký patch?
    jiank ten upgrade šel by třeba takto
    Naposledy upraveno uživatelem lavjoy: 20-10-2010 v 19:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Chystá se datadisk zde je odkaz na min. konfiguraci pro současné verze
    http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2059 s tím že teď hra běží na snížených efektech ,ale v rozlišení 1920x1080 v raidu s 25 hráči tak mezi 5-10 fps což je děs je li hráčů méně úměrně se fps zvyšuje ,při 5 hráčích tak na těch 30 fps.

    Hraji již dlouho ono se to právě zhoršuje postupným vylepšováním hry no jak už to bývá .

    podle toho jak se PC chová to opravdu vypadá že nestíhá procesor.


    Jinak nejspíš té výměny celého PC jsem se právě bál .
    Naposledy upraveno uživatelem aalexo: 20-10-2010 v 20:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    já bych měnil jen cpu ram mb a zdroj (viz lavjoy)
    grafika by se měla ještě chytat (za předpokladu že to není nějaký 64bit smejd) a vyměnit se dá i časem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    jestli je to 4650 tak bych ji měnil hned
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    jestli je to 4650 tak bych ji měnil hned
    je tam toto : Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB DDR4 11138-17-20R
    grafická karta, VGA, ATI, PCIe x16, DVI, D-Sub, HDMI, 512MB DDR4, paměťová sběrnice 128bit, frekvence 750/2200 MHz,
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od aalexo Zobrazit příspěvek
    je tam toto : Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB DDR4 11138-17-20R
    grafická karta, VGA, ATI, PCIe x16, DVI, D-Sub, HDMI, 512MB DDR4, paměťová sběrnice 128bit, frekvence 750/2200 MHz,
    tak tu bych nechal
    a koupil si 4gb ram
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    tak ta je gut eště,tady bych opravdu viděl jako jedinou brzdu ten cpu,jak už někdo psal
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Nenašel by se nějakej procesor a paměti nebo je nutné vyměnit i zakladní desku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od aalexo Zobrazit příspěvek
    Nenašel by se nějakej procesor a paměti nebo je nutné vyměnit i zakladní desku
    tvoje deska nic jinýho než pentium 4 nepodporuje a to už máš
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    tvoje deska nic jinýho než pentium 4 nepodporuje a to už máš
    no jen jsem myslel jestli se nedá sehnat nějakej výkonější na současnou desku ,to samé paměti

    tak pokud dobře rozumím nová deska ,paměti a procesor -potažmo zdroj což se dá říct nové PC :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    ano,bez disku,skříňě a mechaniky je to nové PC,i za tyhle peníze se to dá viz můj návrh
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58