Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Skype 5.0.0.152 a Win7 64bit

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Ahoj, nemáte taky někdo problém s padáním poslední verze skypu, respektive neschopností ho rozjet pod Win7 64bit?

    Zapnout se mi ho podařilo, ale když dám připojit, program přestal pracovat a musí se shodit. KDyž mam nastaveno aby se po zapnutí sám připojil, vypadá to tak že zapnu, vyskočí okno program přestal pracovat a jsem v loji. Předchozí last 4 verze jede ok.


    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Osobně mám verzi 4.2.0.187 a nemám problém a když to tak čtu, tak se mi nechce to ani moc aktualizovat, jestli tam skutečně problém je Kdyžtak to zkusím, ale osobně nevidim důvod jít do novější verze...poslední dobou se mi u Skypu zdá, že čím novější verze, tím více problémů..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Mám nainstalovanou novou verzi Skype a funguje mi bez problémů (Vista x86 + Win7 x64). Lze program klasicky spustit a lze bez problémů chatovat. Hovory nepoužívám, takže pokud by byl problém tam, nezjistím ho. Instaloval jsem z programu jako aktualizaci.
    Zkoušel jsi program odinstalovat pomocí Revo Uninstalleru, pročistit pomocí Glary Utilities či Ccleaneru a poté provést čistou instalaci ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Mám nainstalovanou novou verzi Skype a funguje mi bez problémů (Vista x86 + Win7 x64). Lze program klasicky spustit a lze bez problémů chatovat. Hovory nepoužívám, takže pokud by byl problém tam, nezjistím ho. Instaloval jsem z programu jako aktualizaci.
    Zkoušel jsi program odinstalovat pomocí Revo Uninstalleru, pročistit pomocí Glary Utilities či Ccleaneru a poté provést čistou instalaci ?
    Nezkoušel ale asi zkusím. Revo většinou používám k uninstalu většiny věcí, ale nechtěl jsem přijít o nastavení. Tak jsem si raději nejdřív ověřil, jestli je problém pouze u mě, nebo se jedná o globální problém
    Jdu na to ....
    Já jsem na tohle takovej no .... blbec ... jak vyjde novější verze, tak to hned instaluju. Si vždycky řikám, tohle zase bude o něco doladěnější atd. Skype používám povětšinou zřídka na semtam zavolání, které zvládá líp než ICQ, ale teď hlavně přítelkyně je v zajraničí, tak jsem si zvyknul na hovory přes webcam
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Hmm, tak se mi to asi s něčim tluče ... zkusim počkat na další update a zatim nechám 4ku. Uninstalnul jsem to Revem, projel CCleanerem a ještě ručně promazal přes Regedit a prd platno
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Tak google rika ze nejsi jediny .. mas nainstalovanou nejakou webkameru ? Pokud ano zkus ji zakazat zda se to bude chovat stejne. Zkousel si nastavit spustet jako spravce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Taky mi poslední skype padá, Vista x64 ... zatím jsem to nějak neřešil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Tak google rika ze nejsi jediny .. mas nainstalovanou nejakou webkameru ? Pokud ano zkus ji zakazat zda se to bude chovat stejne. Zkousel si nastavit spustet jako spravce?
    Na desktopu kde mám Win7 64bit webkameru nemám. Na notebooku kde je Vista 32bit tam kamera je. Ale zkoušel jsem spustit jako správce, zkoušel jsem i spouštět v kompatibilitě Win XP atd a nic platno. No, nedá se nic dělat. Přemýšlel jsem, jestli by to mohla být nějaká nekompatibilita ve spojení s potřebným softem k běhu, ale ten to žádný nevyužívá ... třeba Net., C++ atd ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od Dojigiri Zobrazit příspěvek
    Taky mi poslední skype padá, Vista x64 ... zatím jsem to nějak neřešil...
    No, já co jsem zjistil, že na Vistách 32bit na notebooku mi to blbne taky, jsem se na to vykašlal
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    165

    Měl jsem taky problém s padáním na Win7 x64 a pomohly nový ovladače na webku.Zkusil jsem to nejdřív na virtual systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-10-2013, 01:59
  2. Skype - nefunkcni po aktualizaci WIN7 x64
    Od pas!k v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 27-04-2013, 17:15
  3. Zmena Win7 32bit na 64bit
    Od Veyron v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 17:48
  4. HW nebo Win7 64bit?
    Od petrcomp v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-01-2011, 18:16
  5. Windows 7: WIN7 64bit-nejde instal.
    Od bren v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 21:41