problém se zvukem
dobrý den,mám problém se zvukem na PC.
Deska je Acer E661FXM,zvukovka je integrovaná Realtek AC97.OS je XP profesional.Zvuk mi nefunguje vůbec.Nejsem žádný odborník a tak předem děkuji za jakoukoli radu.Díky všem
Deska je Acer E661FXM,zvukovka je integrovaná Realtek AC97.OS je XP profesional.Zvuk mi nefunguje vůbec.Nejsem žádný odborník a tak předem děkuji za jakoukoli radu.Díky všem
Zbytek PC je jaky? Po jake udalosti to zacalo blbnout? Mas nainstalovane ovladace? Jakou verzi? Ve spravci zarizeni je zvukovka zobrazena, nebo tam je nezname zarizeni se zlutym otaznicem/vykricnikem?
tak grafika je NVIDIA GEFORCE2 MX/MX400,DISK JE ST3160812AS A WDC 2000JS.Vypalovačka je optiarc AD7170A a HD LT ST-GCC4522B.Procesor intel celeron 2,8GHz.Zvukovka je ve správci zobrazena,žádný žlutý vykřičník tam není .Ovladače jsou nainstalovány a verze je 5.10.0.6220
A mas funkcni repraky zapojene do spravneho konektoru? (zeleny by to mel byt - jestli si nejsi jisty reprakama, tak tam zapoj sluchatka ... ale nedavej si je do usi, bude to trosku hlasitejsi ;) )
Kdyz otevres start -> programy -> prislusenstvi .... tak tam nekde by melo byt ovladani hlasitosti. Koukni se jestli tam nemas neco ztlumenyho.
Celkem by pomohlo vedet co se s pc delo tesne pred tim nez zvuk prestal fungovat.
Kdyz otevres start -> programy -> prislusenstvi .... tak tam nekde by melo byt ovladani hlasitosti. Koukni se jestli tam nemas neco ztlumenyho.
Celkem by pomohlo vedet co se s pc delo tesne pred tim nez zvuk prestal fungovat.
repráky fungují,výstupy jsem zkontroloval,nastavení je v pořádku,hlasitost taky-nic není ztlumenýho.To vše jsem kontroloval ještě než jsem sem nepsal.Nepamatuju si co se před tím s pc dělalo, měl jsem ho jako rezervní,nicméně mě napadlo , že odešla zvukovka i když ve správci zařízení je indikováno jako že je v pořádku
Navíc když připojuji repráky , tak v nich začne bzučet.
Navíc když připojuji repráky , tak v nich začne bzučet.