Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Bude to tam pasovat a běžet v pořádku?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    53

    Dobrý den. Chci se vás zeptat, mám v plánu koupit nový procesor AMD Athlon 64 3200+ socket 754 (tenhle: http://aukro.cz/item1282310806_novy_...54_venice.html ), a jestli to bude pasovat do mé základní desky, kterou mám tuto: http://aukro.cz/item1278815693_msi_k...ocket_754.html , ja si myslím že to bude pasovat v pořádku. A kdyžtak chci koupit aj novou grafickou kartu, třeba tohle: http://www.alza.cz/sapphire-hd-3650-...r3-d101778.htm , bude to běžet v pořádku spolu s tou grafárnou? Diky za odpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ahoj, zkus se trochu rozepsat. Co máš teď, co chceš koupit, kolik do toho chceš vrazit a jaký má být toho všeho účel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    takže jsi ochotný dát cca 2200,- za HW který je za zenitem-to není dvakrát rozumné,za předpokladu že máš použitelnou case,dvd a možná zdroj se dá postavit new pc kolem 4-5tisíc tedy přitlačit tři tisíce a měl bys slušný základ pc http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010CJO010YQB01
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    53

    ja mám teď starou šunku, a chtěl by jsem to trochu zlepšit. rozepíšu: základní deska MSI K8N Neo3-FSB (MS 7135), CPU AMD Sempron 2600+, pamět RAM 1x1GB + 1x256MB, grafická karta Asus EN7300TC512, HDD 160GB Hitachi + nějaký 16GB HDD na které je OS, DVD mechanika LG, zdroj asi 300 nebo 350W (nevím přesně). Takže chtěl by jsem upgrade alespon na lepší procesor a grafiku, plus dám tam místo té 256MB ramky asi 1GB nebo 2GB. HDD mi stačí ten co mám. Takže co doporučujete? Jsem ochotný dát nějakých 3000 na upgrade. Možna trošku i více.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Atti022 Zobrazit příspěvek
    ja mám teď starou šunku, a chtěl by jsem to trochu zlepšit. rozepíšu: základní deska MSI K8N Neo3-FSB (MS 7135), CPU AMD Sempron 2600+, pamět RAM 1x1GB + 1x256MB, grafická karta Asus EN7300TC512, HDD 160GB Hitachi + nějaký 16GB HDD na které je OS, DVD mechanika LG, zdroj asi 300 nebo 350W (nevím přesně). Takže chtěl by jsem upgrade alespon na lepší procesor a grafiku, plus dám tam místo té 256MB ramky asi 1GB nebo 2GB. HDD mi stačí ten co mám. Takže co doporučujete? Jsem ochotný dát nějakých 3000 na upgrade. Možna trošku i více.
    problém je že nejlevnější požitelný upgrade je kolem 5000
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0111210110GB01
    s tím že je to všechno o pár řádů výkonější než to cos navhr
    na druhou stranu si sám nalinkoval že deska se dá za 500 prodat na ramce taky něco trhneš stejně tak za grafiku (by to na aukru dohromady ten litr dát mohlo)

    obávám se že bude třeba vyměnit i zdroj (ale to by chtělo vědět jaký to je)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    53

    A tá grafika co jsi napsal už zvládne docela dost že jo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    jen za grafiku tvou bys dostal na aukru kolem 6-7set,gigová ram ddr400 min 500,-,deska 400,-,cpu 200,-,no to máš kolem dvojky + trojku dodáš a máš to,disky ,dvd,case ti zůstane když budeš mít štěstí na prodej tak si pak budeš moct koupit i lepší grafiku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Atti022 Zobrazit příspěvek
    A tá grafika co jsi napsal už zvládne docela dost že jo?
    zvládne všechny hry a spustu her půjde i na maximální detaily
    nějaký testík pro představu jaký je rozdíl od integrované grafiky
    http://www.hitechlegion.com/reviews/...s/4746?start=6
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Dotaz jestli to bude pasovat.
    Od Finker v sekci Grafické karty
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 27-11-2013, 14:22
  2. Základní desky: budou k sobě pasovat?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-12-2011, 01:25
  3. DDR2: Bude pasovat tato RAMka ?
    Od )aguar v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-06-2010, 08:42
  4. Grafické karty: Bude pasovat Graf.
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-07-2008, 14:40