ProblÉm s pc
Dobrý den, mám PC 14dní po tom co mi byl přivezen s opravy(reklamace) - základní deska,.. a už zase se mi mrví ... Včera šlo vše v pohodě a dnes mi nejde zpustit vůbec žádný program, nevím proč ale teď se mi podařilo spustit google chrome tak to využívám a píšu sem . No.. takže nejde mi spustit žádný program a potom mi dokonce nejde vypnout PC ani restartovat . Co s tím mám prosím Vás dělat ? Děkuji moc , myslíte si že to má cenu znova reklamovat ? díky
[quote=wojmirek;411371]Omlouvám se za špatně napsaný nadpis...
Mohl by mi prosím Vás někdo poradit ? , děkuji[/quote]
Ah sakra! Ja som na reklamáciu musel poslať čítač myšlienok na diaľku(minule mi poslali krištaľovú guľu, ale tá nie je spoľahlivá) takže nám musíte objasniť konfiguráciu Vášho PC všetne verzie OS a Zdroja.
Mohl by mi prosím Vás někdo poradit ? , děkuji[/quote]
Ah sakra! Ja som na reklamáciu musel poslať čítač myšlienok na diaľku(minule mi poslali krištaľovú guľu, ale tá nie je spoľahlivá) takže nám musíte objasniť konfiguráciu Vášho PC všetne verzie OS a Zdroja.
+ bych doporučil projet Spybotem, Malwarebyte's Anti-Malwarem, Avirou... Samozřejmě odvšivit, pokud něco najdou ;)
@16cmfan A podívej se taky, jestli byl po té výměně desky přeinstalován systém, pokud mu dávali odlišný typ než tam měl. A taky, jestli je ten systém legální ...
Legálností a nelegálností systému to na 90% nebude... Spíš to opravdu zkus vyyčistit nějakým antivirákem, ale pokud nespustíš žádnej program, tak nespustíš asi ani ten co ?
format c:/
a mas po probleme, za predpokladu,ze na disku nie su ulozene nenahraditelne pripadne nejako inak cenne data
a mas po probleme, za predpokladu,ze na disku nie su ulozene nenahraditelne pripadne nejako inak cenne data
Reklamovat to smysl urcite ma. Bud slusny ale neustupny ..dej proste jasne najevo ze chces plne funkcni vec za kterou si zaplatil penize. Je na tom pc plomba? Pokud ho mnuzes otevrit a podivat se do vnitrnosti minimalne by bylo dobe se mrknou co je v tom za zdroj to lecos napovi.
vratit pc do te firmy na reklamaci,mate pravo v pripade 3x stejne vady na vraceni penez,chapu to dobre ze tohle uz je druha stejna zavada ?
[quote=Noedar;412163]format c:/
a mas po probleme, za predpokladu,ze na disku nie su ulozene nenahraditelne pripadne nejako inak cenne data[/quote]
tohle bych nedelal. pokud ti PC prvnich 14 dni slo bez problemu, nebude to pravdepodobne problem v softwaru (samozdrejme si mohl neco chytit, ale neni to moc pravdepodobne) ale opet se projevila HW zavada...
a mas po probleme, za predpokladu,ze na disku nie su ulozene nenahraditelne pripadne nejako inak cenne data[/quote]
tohle bych nedelal. pokud ti PC prvnich 14 dni slo bez problemu, nebude to pravdepodobne problem v softwaru (samozdrejme si mohl neco chytit, ale neni to moc pravdepodobne) ale opet se projevila HW zavada...
[quote=honzee;412270]tohle bych nedelal. pokud ti PC prvnich 14 dni slo bez problemu, nebude to pravdepodobne problem v softwaru (samozdrejme si mohl neco chytit, ale neni to moc pravdepodobne) ale opet se projevila HW zavada...[/quote]
podlě mě je to závadu softu (nejspíše OS), řeklamace neznamená že to spraví, někdy se jen na to podívájí, dobrý jede to "hm, tak mu to vraťte" , podle možností, buď znovu reklamace, a nebo format, a reinstall.
podlě mě je to závadu softu (nejspíše OS), řeklamace neznamená že to spraví, někdy se jen na to podívájí, dobrý jede to "hm, tak mu to vraťte" , podle možností, buď znovu reklamace, a nebo format, a reinstall.
[quote=wojmirek;411338]Dobrý den, mám PC 14dní po tom co mi byl přivezen s opravy(reklamace) - základní deska,.. a už zase se mi mrví ... Včera šlo vše v pohodě a dnes mi nejde zpustit vůbec žádný program, nevím proč ale teď se mi podařilo spustit google chrome tak to využívám a píšu sem . No.. takže nejde mi spustit žádný program a potom mi dokonce nejde vypnout PC ani restartovat . Co s tím mám prosím Vás dělat ? Děkuji moc , myslíte si že to má cenu znova reklamovat ? díky[/quote]
Jak "nejde nic spustit"? Spustis program a nic se nestane? To bych tipoval na SW problem - nabootuj nejakou live distribuci linuxu a schvalne jestli to pojede.
Jak "nejde nic spustit"? Spustis program a nic se nestane? To bych tipoval na SW problem - nabootuj nejakou live distribuci linuxu a schvalne jestli to pojede.
No nevim, ten dotaz je sice fajn, ale nejak z nej nechapu......
Napis sestavu.
Napis jaky programy nejdou a definuj "jak nejde spustit, vypnout nebo restartovat".
Jaky mas OS?
Proc byl PC reklamovan a jak se vyjadrili technici? Bylo neco opraveno nebo vymeneno?
Az na tohle odpovis, muzem radit dal,jinak to nema smysl...... :notsure
Napis sestavu.
Napis jaky programy nejdou a definuj "jak nejde spustit, vypnout nebo restartovat".
Jaky mas OS?
Proc byl PC reklamovan a jak se vyjadrili technici? Bylo neco opraveno nebo vymeneno?
Az na tohle odpovis, muzem radit dal,jinak to nema smysl...... :notsure