Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 57

Téma: mainboard CD

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    94

    čus všici nevíte o nějakejch stránkách nebo tak kde se dá stáhnout to CD co dostanete k základní desce ???

    dík moc předem :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Stránky výrobce
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    celé CD asi nie, ale ovládače k základnej doske nájdeš na stránke výrobcu

    // oops, Kevine :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele Gejmer
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    99

    CD se všim všudy,tedy s ovladači,utilitami,bonus obsahem atd. pohromadě určitě ne.
    Jedině si to postahovat zvlášť,ale to zas on ví prt co všechno na original Driver CD má být.

    Kupříkladu takový Asus umožňuje koupit si CD zvlášť. Třeba http://estore.asus.com/shop/item.asp?itemid=4939 Nu za 8 dolarů teda nic moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od Gejmer Zobrazit příspěvek
    CD se všim všudy,tedy s ovladači,utilitami,bonus obsahem atd. pohromadě určitě ne.
    Jedině si to postahovat zvlášť,ale to zas on ví prt co všechno na original Driver CD má být.

    Kupříkladu takový Asus umožňuje koupit si CD zvlášť. Třeba http://estore.asus.com/shop/item.asp?itemid=4939 Nu za 8 dolarů teda nic moc.
    no mě jde o to že se mi nepovedl flash... ale tim že ta deska asus p4pe-x má crashfree bios nebo jak se ta funkce jmenuje tak mi nabízí tu opravu.. ale i když to cpu na diskety na cd a kdo ví kde všude tak to prostě nejde .... a myslel sem že by někdo věděj kde stáhnout to CD co se k tomu dá použít... ZT mám z druhý ruky takže CD fkt nemam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Gejmer Zobrazit příspěvek
    CD se všim všudy,tedy s ovladači,utilitami,bonus obsahem atd. pohromadě určitě ne.
    Jedině si to postahovat zvlášť,ale to zas on ví prt co všechno na original Driver CD má být.

    Kupříkladu takový Asus umožňuje koupit si CD zvlášť. Třeba http://estore.asus.com/shop/item.asp?itemid=4939 Nu za 8 dolarů teda nic moc.
    Ja i docela presne vim co tam je. Ovladace k zakladni desce (a vecem na ni), ktere sou stare a pak nejaky utility k monitoringu teplot napr. atp.

    Presny nazvy utilit zjistis tak, ze vlezes do download sekce dane desky na webu vyrobce. (sekce drivers, utilities ,...). Utracet 8dolaru a cekat x dni na doruceni neceho co za par minut stahnes me prijde jako zbytecny vyhazovani penez.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Ja i docela presne vim co tam je. Ovladace k zakladni desce (a vecem na ni), ktere sou stare a pak nejaky utility k monitoringu teplot napr. atp.

    Presny nazvy utilit zjistis tak, ze vlezes do download sekce dane desky na webu vyrobce. (sekce drivers, utilities ,...). Utracet 8dolaru a cekat x dni na doruceni neceho co za par minut stahnes me prijde jako zbytecny vyhazovani penez.
    no to máš pravdu na ASUS se dá stáhnout skoro všechno co je na CD ale já potřebuju to CD jako recovery k biosu ... jde o to že to CD má bios ve formátu ROM kerej se používá pro recovery ale na stránkách ASUS stáhnu pouze a jenom .awd ... a to je mi celkem k ničemu... potřebuju ten bios sehnat v ROM ale nemyslim si že můžu jen tak přepsat příponu.. tak jednoduchý to asi nebude co ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    v čom je vlastne problém?
    postupuj podľa manuálu, bod 2.1.2 (naformátuješ si disketu, skopíruješ na ňu utilitku aflash.exe a súbor BIOSu p4pex07.awd), nabootuješ z diskety .... atď., presne podľa návodu
    máš vôbec návod?
    vieš presnú identifikáciu základnej dosky? (je asi v 3 verziách - P4PE-X, P4PE-X/SE, P4PE-X/TE)

    v prílohe máš veci pre P4PE-X
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele Gejmer
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    99

    Jsi flashoval ve windows,že??? Když Ti to alespoň hrabe z diskety tak to bude dobré.. Zkus ten návod.
    Ta funkce crashfree bios je vcelku na 2 věci,doufám že víš,že potřebuješ IDE mechaniku,se SATA to nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    v čom je vlastne problém?
    postupuj podľa manuálu, bod 2.1.2 (naformátuješ si disketu, skopíruješ na ňu utilitku aflash.exe a súbor BIOSu p4pex07.awd), nabootuješ z diskety .... atď., presne podľa návodu
    máš vôbec návod?
    vieš presnú identifikáciu základnej dosky? (je asi v 3 verziách - P4PE-X, P4PE-X/SE, P4PE-X/TE)

    v prílohe máš veci pre P4PE-X
    jj díky moc zkusím to přesně tkhle jk jsi mi to poslal a jj mám p4pe-x
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od Gejmer Zobrazit příspěvek
    Jsi flashoval ve windows,že??? Když Ti to alespoň hrabe z diskety tak to bude dobré.. Zkus ten návod.
    Ta funkce crashfree bios je vcelku na 2 věci,doufám že víš,že potřebuješ IDE mechaniku,se SATA to nepůjde.
    ve windows sem neflashoval použil jsem tu jejich ez flash a už tu samou chybu nikdy neudělam.... to neni poprvý kdy flashovací utilita kterou má bios integrovanou podělala flash... a vím že potřebuju ide mechaniku navíc ta deska sata ani nemá :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Otázka z "čeho" byla myšlena z jakého média... BTW pokud se to stalo již několikrát tak je to přinejmenším divné - některé biosy je sice lepší flashovat např. AFUDOSem (zvláště ty, u kterých je to výslovně napsáno, upgradující EZFlash atd.), ale že by se tohle povedlo dvakrát-tříkrát za den rozhodně není normální...

    edit: P4xxx a P5Kxxx (AMI biosy) bývaly poměrně dost náchylné na připojené zařízení - tiskárny, síťovky apod. by měly být při flashování určitě vypojené...
    viz. BIOS Update odstavec zde http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...age=1&count=33
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 27-10-2010 v 14:17
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele Gejmer
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od winie Zobrazit příspěvek
    ve windows sem neflashoval použil jsem tu jejich ez flash a už tu samou chybu nikdy neudělam.... to neni poprvý kdy flashovací utilita kterou má bios integrovanou podělala flash...
    To slyšim poprvé,že by byl nějaký problém s EZflash,ale možné to je. Máš už hodně starou desku,tak asi proto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    94

    tak původně jsem na tý disketě měl spd +flashovací utilitu a starší verzi biosu a nedělalo to vubec nic teď sem zformátoval disketu dal jenom bios a utilitu a dělá to tohle
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Obraz018.jpg 
Zobrazení: 87 
Velikost: 355.6 KB 
ID: 19411  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Otázka z "čeho" byla myšlena z jakého média... BTW pokud se to stalo již několikrát tak je to přinejmenším divné - některé biosy je sice lepší flashovat např. AFUDOSem (zvláště ty, u kterých je to výslovně napsáno, upgradující EZFlash atd.), ale že by se tohle povedlo dvakrát-tříkrát za den rozhodně není normální...

    edit: P4xxx a P5Kxxx (AMI biosy) bývaly poměrně dost náchylné na připojené zařízení - tiskárny, síťovky apod. by měly být při flashování určitě vypojené...
    viz. BIOS Update odstavec zde http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...age=1&count=33
    no bios soubor sem měl z flopky a několikrát ne .. u týhle desky sem flashoval protože mi blbla zvukovka a myslel se mže mi to pomůže ... ale třeba u desky co mam na intru gigabyte ep45-ds3r se mi flash přez integrovanou utilitu taky nepovedl... ale tu mam novou ( jako desku) a měl sem CD který ten nepovedenej flash oprailo... myslel se mže mi to pomůže i tady kdybych ho někde sehnal jo a připojenýho sem nic neměl...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zdroje: konektor psu>mainboard
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-02-2013, 10:59
  2. Socket 423/478: jaký mainboard
    Od psychosalam v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-04-2012, 19:58
  3. Zotac Ion mainboard
    Od trodas v sekci Aktuality
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-07-2009, 09:02