Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s LAN sítí přes hamachi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    16

    Zdravím, s kamarádem jsme chtěli zkusit zahrát nějakou tu Dotu po hamachi, po založení hry ji ovšem ten druhý nikdy v seznamu dostupných her po LAN neviděl. Zkoušeli jsme i jiné hry, totéž. Hamachi nás propojí v klidu, síť v něm existuje, aspoň se tak tváří, že existuje. Nevím, co s tím, poraďte pls někdo
    edit: verze všech her byla vždy stejná na obou PC, taktéž verze hamachi je stejná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Takovy problem byva zpusoben firewallem - pohraj si s nim. Zkousel jsi zadat primo IP misto vyhledavani? Me to obcas pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    16

    ve W3 zadat IP nejde pokud vím a firewall by snad nedovolil ani utvoření sítě, ne? v hamachi se ta síť normálně vytvoří, všechno je tam v cajku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262

    Já jsem to u některých her řešil tak, že jsem zakázal všechna síťové připojení (včetně internetového), kromě Hamachi. Pak jsem založil hru, a až byla hra založená, tak jsem teprve zapnul zbývající síťová připojení(to jsem dělal kvůli tomu, aby hra upřednostila síťové připojení hamachi). Dá se to udělat ještě tak, že upřednostníš právě síťové připojení Hamachi v ovládacích panelech. Nevím co máš za Win tak jak to popsat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Jaky mate os? U xp bylo jeste potreba v nastaveni lan adapteru sipkama posunout to hamachi na prvni misto .. Stejny problem driv delalo napriklad diablo. Tak jak je to tady na tomhle obrazku treba. Koren to vlastne resil stejne .. protoz epokud vsechno zakazal zustalo prvni prioritni jen to nezakazane.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 400_3494_network_connections_set_order.jpg 
Zobrazení: 336 
Velikost: 36.8 KB 
ID: 19419  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Doporučoval bych nastavit pevnou IP, vypnout firewall(nebo přidat vyjímku pro nějaký porty co ta hra použivá) dále jestli máte na routeru firewall(zřejmě jo) udělat tam vyjímky na porty.

    EDIT:
    Firewall blokuje příchozí pakety, ne odchozí, takže vám založení místonost v hamachi dovolí, akorát s vaším PC nekomunikují ostatní PC, protože pakety jso blokovány vaším firewallem nebo antivirem(NODem)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problém s Hamachi
    Od chucklorn v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-06-2015, 17:51
  2. Problem se síťí/ovladačem
    Od killabeez v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2012, 19:45
  3. Hamachi - problém
    Od Paullik74 v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-08-2009, 12:48
  4. Problém se sítí
    Od wOJi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 13:58
  5. Problem s P2P siti na Win XP
    Od emery v sekci OS Windows
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 14:10