Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Oprvávění v Outlooku 2007

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Ahoj,
    měl bych prosbu. Z ničeho nic mi přestal stahovat poštu Outlook 2007, abych byl přesnější nestahuje poštu (odesílá bez problémů), po kliknutí na tlačítko odeslat a přijmout se mi objeví chybová hláška "k provedení této operace nemáte potřebné oprávnění" - viz příloha. Zkoušel jsem skoro všechno co mě napadlo, přenést soubory do jinýho Outlooku (i jinou verzi), pohrál jsem si s právama, ..., ale nic nepomohlo. Mohl byste mi prosím poradit čím by to mohlo být?
    Děkuji
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek.JPG 
Zobrazení: 100 
Velikost: 17.1 KB 
ID: 19512  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Kuře64 Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    měl bych prosbu. Z ničeho nic mi přestal stahovat poštu Outlook 2007, abych byl přesnější nestahuje poštu (odesílá bez problémů), po kliknutí na tlačítko odeslat a přijmout se mi objeví chybová hláška "k provedení této operace nemáte potřebné oprávnění" - viz příloha. Zkoušel jsem skoro všechno co mě napadlo, přenést soubory do jinýho Outlooku (i jinou verzi), pohrál jsem si s právama, ..., ale nic nepomohlo. Mohl byste mi prosím poradit čím by to mohlo být?
    Děkuji
    Odkud stahuješ poštu???
    Naposledy upraveno uživatelem astec: 31-10-2010 v 17:43
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    se seznamu ... pop3
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Test nastavení účtu hlásí co?
    přes www rozhraní se dostaneš?
    zrušit a novu vytvořit účet
    když si dáš stranou pst soubor, zrušíš a pak znovu vytvoříš účet
    není na cestě firewal???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Test nastavení účtu hlásí co? - v pohodě odešle testovací mail, ten už nedojde, ale testovací program nahlásí že je vše v pohodě

    přes www rozhraní se dostaneš? - ano dostane nemám žádné problémy odchozí i příchozí mailu frčí

    zrušit a novu vytvořit účet - zkoušel jsme to nepomohlo to pokaždý když nahraju na nový účet *.pst tak to hází chybu

    není na cestě firewal??? není kontroloval jsem to a i zkoušel vypnout a pak stáhnout poštu ...

    Ještě mě napadlo - jak mám zálohovat "automaticky vytvořené kontakty" ? (to jsou ty kontakty, který nejsou přímo uložené (mnou vytvořené) ve složce kontakty, ale po zadání prvních dvou písmen se nabídne jejich mail?)
    Naposledy upraveno uživatelem Kuře64: 31-10-2010 v 21:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Jsou to soubory s příponou NK2
    Visty jsou v Users\uživatel\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
    u XP Documents and Settings\uživ. účet\Application Data\Microsoft\Outlook

    Ty jiné verze jsi zkoušel na stejné mašině? Co jiná mašina?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    soubory s NK2 jsem zkoušel přesunout nefungovalo to ...

    ano zkoušel jsem jinou mašinu a pořád to dělá ...


    ještě mě napadla jedna věc a to udělat si záloho archyvovacím programem v outlooku a založit si nový účet a mít nový *.pst a pak tam archývovaný soubory nahrát ... ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Kuře64 Zobrazit příspěvek
    soubory s NK2 jsem zkoušel přesunout nefungovalo to ...

    ano zkoušel jsem jinou mašinu a pořád to dělá ...
    Musíš mít vypnutý outlok.

    Na jiné mašině jsi Outlok kofiguroval na čistém pst souboru, nebo jsi jej tam zkopíroval??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Vím měl jsem vypnutý outlook :-)

    na jiné mašině jsem jen kopíroval pst soubory ...

    nepadla mě ještě jedna věc - vyprdnu se na to, docela se mi líbí nový Outlook 2010 tak si ho tam nainstaluji a udělám si nový účet. Jen by mě zajímalo jestli se dá přenýst odeslaná pošta jinak než v souboru pst ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. soubory outlooku
    Od DrZelenka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 12:21
  2. Microsoft Office: Problém s odesíláním v outlooku
    Od Christoferson v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 20:22
  3. Microsoft Office: Jak vyprazdnit kalendar v Outlooku?
    Od homi v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 19:12
  4. tisk v outlooku
    Od BlackFrog v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-10-2006, 21:14