Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

guitar hero world tour- problém s kytarou

mdic (30)|1.11.2010 20:53
ahoj dneska mi dorazilo guitar hero tak sem nainstalovat všechno ok ale hra nešla spustit prostě ani tuk taksem odpojil přijímač od kytary pustil sem všechno v pohodě zahrál sem si song na klávesce připojil přijímač a spadlo to... prostě to s tou kytarou nechce fungovat neví někdo co s tím?:(
DrZelenka (2491)|1.11.2010 20:59
Chtelo by to trosku vic infa, hlavne o jakej operacni system se jedna a lepsi popis nez "nejde to spustit". Prumer vestecky koule uz jsem soustavnym lestenim pri pouzivani zmensil z 20cm na 0,5cm.

Btw info o tom jak je kytara zapojena by bodlo. Nechce se me uplne vsechno googlit.
mdic (30)|1.11.2010 21:23
sry sem na to uplně zapomel win 7 home premium 64bit
normálně hru pustím začne načítání ale kde nic tu nic když ale odpojím přijímač od kytary(krabička s USB) a pusím to tak se hra normálně funguje ale nemám kytaru a hrát přez klávesnici je fakt k ničemu a co bych dělal s kajtrou že a když zase ten přijímač připojím když je hra spuštěná tak hra spadne
a co sem tak nák hledal tak je to docela častý problém ale řešení sem se nedohledal tak se tady ptám
DrZelenka (2491)|2.11.2010 07:45
[quote=mdic;413363]sry sem na to uplně zapomel win 7 home premium 64bit
normálně hru pustím začne načítání ale kde nic tu nic když ale odpojím přijímač od kytary(krabička s USB) a pusím to tak se hra normálně funguje ale nemám kytaru a hrát přez klávesnici je fakt k ničemu a co bych dělal s kajtrou že a když zase ten přijímač připojím když je hra spuštěná tak hra spadne
a co sem tak nák hledal tak je to docela častý problém ale řešení sem se nedohledal tak se tady ptám[/quote]

Zacal bych odinstalovanim ovladacu a stazenim aktualnich z webu vyrobce.
mdic (30)|2.11.2010 15:20
no jenže žádný nejsou
honzee (187)|2.11.2010 16:57
nechce se mi to googlit, ale ty problemy, ktere maji ostatni, ty jsou vzdy na 64bit systemu? Pokud ano, zkusil bych napriklad virtualni XP. (Microsoft je zdarma poskytuje i s podrobnym navodem na svych strankach...)
mdic (30)|2.11.2010 20:10
j zkoušel sem ale vzhledem k tomu že mám home premium tak mě to nenechá stáhnout...
EditorPO (2819)|2.11.2010 20:42
mrkni sa na tento postup

link
mdic (30)|2.11.2010 23:35
no kajtra funguje v pohodě tam problém není problém je v tom že s připojeným přijímačem se hra nechce spustit ted sem to spustil s otevřenýma se správcem úloh a proces se na chvíli otevřel ale pak prostě zmizí a není z toho žádná chybová hláška prostě nic
EditorPO (2819)|2.11.2010 23:54
ten "prijimac" je vlastne co?

pozeral si na to nastavenie gamepadu v ovladacom paneli?

pozri este tento link
mdic (30)|3.11.2010 17:11
ne tohle sem už zkoušel a nezabralo nic z toho co sem našel, zejtra to pujdu vrátit:(