Propojení NB s monitorem - nejede obraz
Chtěl jsem propojit notebook HP ProBook 4520s s monitorem od samsungu, propojil jsem to a pak jsem kliknul pravým na plochu a omylem jsem zvolil něco jako "výstup grafické karty" nebo tak nějak a najednou mi přestal fungovat displej na notebooku i obraz na monitoru.
NB běží v pořádku, ale nevidím obraz ani na nt ani na monitoru a už jsem z toho celkem zoufalý.
Mám Windows 7.
Prosím o jakoukoliv radu.
Funguje mi displej na notebooku jen v nouzovém režimu.
NB běží v pořádku, ale nevidím obraz ani na nt ani na monitoru a už jsem z toho celkem zoufalý.
Mám Windows 7.
Prosím o jakoukoliv radu.
Funguje mi displej na notebooku jen v nouzovém režimu.
Vetsinou je prepinani resene pomoci kombinaci 2 tlacitek na klavesnici. Podivej se poradne.... Pripadne procti manual k notasu.Vetsinou je to tlacitko FN + nejake (bude tam napsano CRT/LCD) bo tak neco....
tu kombinace jsem našel, byla to fn+f4, ale bohužel se nic nestalo. Pořád černá obrazovka. Jsem z toho už celkem zoufalý.
[quote=bxliving;414117]tu kombinace jsem našel, byla to fn+f4, ale bohužel se nic nestalo. Pořád černá obrazovka. Jsem z toho už celkem zoufalý.[/quote]
Zkousel jsi to nekolikrat zmacknout? Byva tam vice moznosti. Zkus jeste v nouzovym rezimu nastavit spravne vystupy na monitor.
Zkousel jsi to nekolikrat zmacknout? Byva tam vice moznosti. Zkus jeste v nouzovym rezimu nastavit spravne vystupy na monitor.
restartoval jsem to několikrát
jj zkoušel jsem to zmáčknout asi 8x a to i třeba podržet
co myslíš tím správným nastavením výstupu pro monitor?
co myslíš tím správným nastavením výstupu pro monitor?
[quote=bxliving;414131]restartoval jsem to několikrát
co myslíš tím správným nastavením výstupu pro monitor?[/quote]
Když mašinu vypneš, vyndáš baterii, odepneš od elektriky a poté zapneš. Naskočí Bios??
co myslíš tím správným nastavením výstupu pro monitor?[/quote]
Když mašinu vypneš, vyndáš baterii, odepneš od elektriky a poté zapneš. Naskočí Bios??
Prosimte a v Nouzovym rezimu si to vymenil zpatky na LCD? Nemas monitor, ktery bys k tomu pripojil a pak to prepnul????
Sice drasticky reseni, ale ucinne. V nouzovym rezimu odinstalovat software GK....restart a pak by to melo najet...
Sice drasticky reseni, ale ucinne. V nouzovym rezimu odinstalovat software GK....restart a pak by to melo najet...
Tak teď je toho na mě toho trochu moc.
Jak to mám změnit zpátky na LCD?
Co se týče toho softwaru na GK, našel jsem "ovladač Intel Graphics Media Accelerator Driver", tohle mám odinstalovat?
A ne nemám jiný monitor.
Dík
Jak to mám změnit zpátky na LCD?
Co se týče toho softwaru na GK, našel jsem "ovladač Intel Graphics Media Accelerator Driver", tohle mám odinstalovat?
A ne nemám jiný monitor.
Dík
Si rikal, ze Ti to najede v Nouzovym rezimu ne? No tak v nouzovym rezimu to hezky prepnes na trvalo na LCD v notasu, ze?
Kdyby to tam nebylo (coz bych se divil) tak to proste odinstaluj a az to najede normalne nainstaluj to znova... jestli mas cd, nebo z disku, nebo to sosni z netu.....
Kdyby to tam nebylo (coz bych se divil) tak to proste odinstaluj a az to najede normalne nainstaluj to znova... jestli mas cd, nebo z disku, nebo to sosni z netu.....
právě že to nikde nemůžu nají a co se týče toho odinstalování, tak mám odinstalovat přímo tenhle ovladač, který jsem psal výšše?
Zkus WIN + P, umoznuje to prepinat mezi jenLCD/kopie/rozsirenaPlocha/jenExterni. Treba by to mohlo vyjit... :)