R.U.S.E. - problém s připojením
Zdravím všechny, potřebuju poradit s hrou R.U.S.E. Když se chci připojit na desktopu, dostanu se bez problému na přihlašovací obrazovku, ale tam moje snaha ztroskotá. Ať se chci přihlásit na svůj účet (mám u ubi už několik let), nebo chci vyzkoušet novou registraci, pokaždé mi hra napíše, že se nedá připojit k account serverům. Zkoušel jsem to pak i na noťasu a tam mi všechno šlape v pohodě, jak má. Připojení bylo na stacionáru i na ntb stejné, OS taky (Win 7). Firewall jsem zkoušel úplně vypnout a taky to nepomohlo. Měl jsem nainstalované Hamachi, to jsem odinstaloval, ale opět nic.
Nenapadá někoho, co by se ještě dalo vyzkoušet (mimo reinstalu win, to se mi opravdu ještě nechce :) )
Nenapadá někoho, co by se ještě dalo vyzkoušet (mimo reinstalu win, to se mi opravdu ještě nechce :) )
R.U.S.E Connection Errors Fix
If also can't connect with Account Server, please try the following steps:
Find "HOSTS.txt" file under C:/Windows/System32/drivers/etc
Open it with notepad, and "Delete" everything below these two lines of text:
"127.0.0.1" localhost and "1 localhost". Save the file.
Reboot, and run the game launcher/game executable as an administrator.
If also can't connect with Account Server, please try the following steps:
Find "HOSTS.txt" file under C:/Windows/System32/drivers/etc
Open it with notepad, and "Delete" everything below these two lines of text:
"127.0.0.1" localhost and "1 localhost". Save the file.
Reboot, and run the game launcher/game executable as an administrator.
Tak na body si budeš muset počkat, dokud to tady trošku nezaspamuju, ale přijdou ti. Díky moc, i když jsem googlil o sto šest, tak jsem nic nenašel, možná chyba, že jsem se pokoušel přímo na steam foru. Samozřejmě to funguje a už můžu vesele pařit, zatím díky takhle a jakmile se "dorozkoukám", tak i reputačníma bodama :)