Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 65

Téma: Databáze disků - HDTach, HDTune

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Sem dávejte screeny jak se daří vašemu disku.
    Pište 1.) zakladní deska/řadič, u ATA i Master/Slave
    2.) disk
    3.) OS
    4.) nastavení AAM

    !!! Nedávejte sem výsledky disku, z kterého běží OS a dávejte jenom screeny (né opsat average read, zatížení cpu a random seek!!!



    //Edit by Smeli: označeno jako důležité a přejmenováno

    //Edit2: Linky na programy: HDTach (Slunečnice.cz)
    HDTune (Stahuj.cz)
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 16-11-2006 v 08:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    1.) ASUS A7N8X v2.0 - ATA Slave
    2.) Samsung SV0412H
    3.) Windows XP SP2
    4.) AAM vypnuto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTach40.png 
Zobrazení: 364 
Velikost: 33.6 KB 
ID: 52  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    5

    add 1) ASUS P5ND2-SLI ; ATA - Master
    add 2) Seagate ST380023A
    add 3) Win XP SP2
    add 4) AAM vypnuto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTach_S80ATA.jpg 
Zobrazení: 240 
Velikost: 91.4 KB 
ID: 85  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Link na program: HD Tach
    Přidávám screeny i z HD Tune

    1) Epox 8RDA3+
    2) Seagate Barracuda 7200.7 ATA - ST380011A (disk je z 93% zaplněn)
    3) Win XP SP2
    4) AAM off


    1) Epox 8RDA3+, Silicon Image Sil3112, rev. 2
    2) Seagate Barracuda 7200.7 SATA - ST380011AS
    3) Win XP SP2
    4) AAM off
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od SputniK
    add 1) ASUS P5ND2-SLI ; ATA - Master
    add 2) Seagate ST380023A
    add 3) Win XP SP2
    add 4) AAM vypnuto
    Přidávám pro ST380023A (Barracuda V) také HDTune.
    Dále systémové pole RAID 0 na téže desce, 2xWD Caviar XL WD1600JS SATA/300 + řadič Silicon Image 3132R RAID.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTune_S80ATA.jpg 
Zobrazení: 246 
Velikost: 66.2 KB 
ID: 86   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTach_WD160SATA2_RAID0.jpg 
Zobrazení: 245 
Velikost: 92.9 KB 
ID: 87   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTune_WD160SATA2_RAID0.jpg 
Zobrazení: 216 
Velikost: 60.8 KB 
ID: 88  
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 22-06-2007 v 12:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    nebylo by lepší ty HD Tune dávat do jinýho threadu? nebo tento přejmenovat?

    a taky aby sputnik přidal ten hdtune k tomu prvnímu disku do toho prvního postu.. prostě už tady začína nepořádek
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Limoto
    nebylo by lepší ty HD Tune dávat do jinýho threadu? nebo tento přejmenovat?

    a taky aby sputnik přidal ten hdtune k tomu prvnímu disku do toho prvního postu.. prostě už tady začína nepořádek
    Přejmenuj tento thread (např.: Databáze disků - HDTach & HDTune). Nějak nevidim editaci stávajících příspěvků.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    5

    Přidávám další disk, bohužel je systémový (přestože je výše výslovně napsáno..., ale alespoň další testík).

    add 1) Asus A8N-E
    add 2) Seagate Barracuda 7200.7+ 80GB NCQ (ST380817AS)
    add 3) Win XP SP2
    add 4) AAM vypnuto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTach_S80SATA.JPG 
Zobrazení: 215 
Velikost: 101.2 KB 
ID: 95   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTune_S80SATA.JPG 
Zobrazení: 191 
Velikost: 59.2 KB 
ID: 96  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Weslo
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    245

    1)DFI LANPARTY NForce 4 Ultra D
    2)2x 200GB WD 2000JKS(RAID 0)
    3)Wokna XP Pro
    4)AAM status unknown
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 235 
Velikost: 67.5 KB 
ID: 98  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    weslo.. to je teda celkem hrozna "pila"...

    Maxtor Atlas 10 K III, bezel na nem OS (U320)
    ASUS P2B-S, SCSI radic onboard adaptec 2940U2W (max 80MB/s)
    W XP Pro SP2



    Seagate ST336753 LW 0006, taky na nem bezi OS (U320)
    ASUS P2B-S, SCSI radic onboard adaptec 2940U2W (max 80MB/s)
    W XP Pro SP2


    myslim ze je dobre videt, ze burst je u obou disku priblizne stejny, takze byly brzeny radicem... u seagata i pri cteni.

    Quantum Atlas V (U160)
    ASUS P2B-S, SCSI radic onboard adaptec 2940U2W (max 80MB/s)
    W XP Pro SP2


    Seagate ST 318438 LW 0003 (U160)
    ASUS P2B-S, SCSI radic onboard adaptec 2940U2W (max 80MB/s)
    W XP Pro SP2


    SCSI rulezzz
    Naposledy upraveno uživatelem ICEBOSS: 26-07-2006 v 03:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Hitachi 2,5" Travelstar 7K100, 100GB, SATA, 8MB cache, 7200ot

    Random access: 15,1 ms
    CPU utilization: 8 %
    Average read: 41,2 MB/s
    Burst Speed: 101,5 MB/z

    cca max: 54 MB/s
    cca min: 27 MB/s

    -------------------------------------------------------------

    SAMSUNG 2,5" Spinpoint M HM060II 60GB, SATA, 8MB cahce, 5400ot
    v IcyBox IB-250StU-B pro SATA 2.5" HDD, USB2.0, napájení přes USB port

    zcela ocividne pres USB nechce pres 31MB - az do 30GB se porad drzi na 30 MB/s a pak teprv jde s rychlosti dolu. rychlost je stejna kdyz je pripojen jen pres datovy kabel a i kdyz je pripojen i druhy pomocny napajeci kabel z druheho USB portu

    Random access: 21,5 ms
    CPU utilization: 32 %
    Average read: 26,5 MB/s
    Burst Speed: 31,3 MB/z

    cca max: 31 MB/s
    cca min: 23 MB/s
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdtach hitachi.JPG 
Zobrazení: 208 
Velikost: 93.9 KB 
ID: 408   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdtach samsungUSB.JPG 
Zobrazení: 196 
Velikost: 81.4 KB 
ID: 409  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Seagate 3,5" Barracuda 7200.7+ ST3160023A 160GB, ATA100, 8MB cache, 7200ot
    v Speeze GigaPod II, USB2.0

    tak v USB 2.0 bude asi obecny zadrhel, pres 31 MB/s ani rana

    Random access: 15,4 ms
    CPU utilization: 22 %
    Average read: 30,1 MB/s
    Burst Speed: 31,9 MB/z

    cca max: 31 MB/s
    cca min: 29 MB/s
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdtach seagate.JPG 
Zobrazení: 188 
Velikost: 83.1 KB 
ID: 419  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Shodou okolnosti mam stejnej 160GB Seagate a ne jeden Takze obrazek cislo 1 je ten disk pres USB a druhej je ten samej ale druhej disk na kterem mam system. No a treti obrazek je takovy bonus pro zajimavost 2x320GB Seagate 7200.10 v RAID 0... Celkem pomale ze?

    To mech13: Mas celkem vysoke zatizeni procesoru nezda se ti? 22% u Seagate a 32% u Samsungu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 160USB.png 
Zobrazení: 214 
Velikost: 41.2 KB 
ID: 424   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 160SATA.png 
Zobrazení: 232 
Velikost: 41.4 KB 
ID: 425   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2x320.png 
Zobrazení: 259 
Velikost: 42.4 KB 
ID: 426  
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 13-11-2006 v 23:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od first.indian
    To mech13: Mas celkem vysoke zatizeni procesoru nezda se ti? 22% u Seagate a 32% u Samsungu
    jo je to trochu vic... predtim jsem do toho jeste neco delal, tak sem to ted skusil znovu s quickbench kdyz nic nedelam a zase 29%... neni to malo, ale zas je to vytizeni P-M na 600MHz. kdyz se podivam ze tvuj opteron ma na plne frekvenci 8% tak to muze tak zhruba odpovidat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Ten test jsem delal s nepretaktovanym procesorem na 1,8GHz...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Flash disky: Databaze rychlosti flash disku
    Od cool.user v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 92
    Poslední příspěvek: 12-07-2014, 10:26
  2. Databáze výsledků - OC CPU
    Od Architect v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 82
    Poslední příspěvek: 25-02-2014, 00:07
  3. Google databaze
    Od kalca v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2012, 19:35
  4. Výpis z databáze
    Od Tommy33 v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2011, 05:57
  5. IM klienti: Databáze kontkatů ICQ
    Od Zoidik v sekci Internet
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 20:49