Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: BFBC2, jak pojede?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Zdravim,
    chtěl bych se zeptat, jak mi pojede BF Bad Company 2.

    PC: procesor Intel Core 2 Duo T6400
    paměť: 4GB
    grafika: GF9600 GT 1GB
    systém: Win Vista Home, 32-bit

    Jinak ject by měl, minimální požadavky splňuji. Jde mi o to, na jaké detaily to bude hratelné (60FPS) pokud to vůbec dosáhnu. A dá se případně někde stáhnout FPS config?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Dají se najít testy grafických karet na internetu, kde testují tuto hru. Pokud tam nenajdeš svoji kartu, tak hledej GT240, měla by mít podobný výkon.

    Možná bych i poradil, ale jedná se o Notebook nebo stolní PC? Protože procesor je do notebooku a GK vypadá na stolní. A pokud nenapíšeš rozlišení monitoru, tak tu můžem leda věštit!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Jedná se o notebook. A rozlišení na ploše mám 1440x900. Call of Duty: MW2 mám asi na střední detaily a rozlišení ve hře 1024x768 (upravené hrou na Wide) a nad 60FPS mám. Ale BFBC2 se mi zdá náročnější než CoD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Minimální požadavky:
    • Procesor: Intel Core 2 Duo 2,0 GHz
    • Operační paměť: 2 GB
    • Grafická karta: NVIDIA GeForce 7800 GT / ATI Radeon X1900
    • OS: Windows XP / Vista / 7
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    9600M je docela herka, vidím to bledě. Podle toho co čtu, tak by to mohlo dát tak 30fps v průměru na nejnižší detaily, čili nehratelné. I když singl s přimhouřením oka možná ano.
    Naposledy upraveno uživatelem jrx: 07-11-2010 v 20:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Singl je ale náročnější než multiplayer. Ale jinak jsem to dneska zkusil u bratránka nainstalovat a jede to docela dobře, takže do toho jdu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR2: Pojede mi tato deska s těmito ram?
    Od DeNNI85 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-06-2012, 15:20
  2. Kde sehnat nejlevněji BFBC2?
    Od Hunt3r v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-12-2010, 22:15
  3. Pojede HD5850 na těchto základních deskách?
    Od amidamaru95 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 07:44
  4. Sestavy, notebooky a PDA: Pojede tato sestava?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-04-2008, 15:49
  5. Socket 754/939/940: Pojede to stabilně ?????
    Od koubi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 20:35