Aktualizace Vista na W7 s problémy USB
Ahoj, o víkendu jsem známemu přeinstalovával PC. Komplet formát, čistá instalace Vist (originál) následný upgrade na W7 (také origo). Následně jsem naistaloval všechny drivery s netu. Nebyl žádný problém vše fungovalo bez problémů. PC bylo připojeno přes USB rozbočovač monitoru klávesnice a myši. Problém nastal když jsem PC vrátil, známý chtěl připojit externí USB disk Apacer a W7 nenašel drivery, nebo respektive našel univerzalní pro USB disk, ty ale nefungovali, respektive nastala kolize a disk se nezobrazoval. Ani po několikáté reinstalaci se nechytil, stáhl jsem tedy software k disku s nějakým zálohovacím programem kde se nacházeli i ovladače a disk se chytil.
Jenže potom jsem připojil flashu a to samé, univerzální ovladač pro flash disk nefungoval správně, hledal jsem na stránkách microsoftu a flashka je plně podporována jde o A-DATA C903. Na stránkách výrobce samozřejmě ovladače pro W7 nejsou, proč taky?
Zajímalo by mě jestli má někdo podobnou zkušenost, co to může způsobit, jaké řešení problému? Jakýkoliv USB se chytí i po čisté instalaci tzn. bez ovladačů k desce. Ještě jsem zapomněl, že jsem vyzkoušel všechny USB na desce.
Jenže potom jsem připojil flashu a to samé, univerzální ovladač pro flash disk nefungoval správně, hledal jsem na stránkách microsoftu a flashka je plně podporována jde o A-DATA C903. Na stránkách výrobce samozřejmě ovladače pro W7 nejsou, proč taky?
Zajímalo by mě jestli má někdo podobnou zkušenost, co to může způsobit, jaké řešení problému? Jakýkoliv USB se chytí i po čisté instalaci tzn. bez ovladačů k desce. Ještě jsem zapomněl, že jsem vyzkoušel všechny USB na desce.