Prezentace v Powerpointu
Mám prezentaci vytvořenou v Powerpointu. Tato prezentace obsahuje v sobě zvukový záznam, jnde nesehnatelný. Tento bych potřeboval. Mám OFFICE 2007. Jaksi nevím jak jej z toho souboru dostat.....
Zkus tento postup.
Otevři prezentaci v PP dej uložit jako webovou stránku.V roletce je na výběr Webová stránka tvořená jedním souborem a pod ní je Webová stránka,tu vyber a ulož do adresáře.V adresáři se vytvoří složka, tu otevři a na konci bude hudba uložená v souboru wav :notsure
Otevři prezentaci v PP dej uložit jako webovou stránku.V roletce je na výběr Webová stránka tvořená jedním souborem a pod ní je Webová stránka,tu vyber a ulož do adresáře.V adresáři se vytvoří složka, tu otevři a na konci bude hudba uložená v souboru wav :notsure
[quote=athens;415385]Zkus tento postup.
Otevři prezentaci v PP dej uložit jako webovou stránku.V roletce je na výběr Webová stránka tvořená jedním souborem a pod ní je Webová stránka,tu vyber a ulož do adresáře.V adresáři se vytvoří složka, tu otevři a na konci bude hudba uložená v souboru wav :notsure[/quote]
Nedá se to vytáhnout přímo z PP? Když jsem vytahoval fotky z prezentace, tak jsme ji uložil jako *.PPT a z ní jsem si vytáhl co jsem ptořeboval, takhle by to mohlo jít s tou hudbou... apson předpokládám, tu jsem nikdy nevytahoval
Otevři prezentaci v PP dej uložit jako webovou stránku.V roletce je na výběr Webová stránka tvořená jedním souborem a pod ní je Webová stránka,tu vyber a ulož do adresáře.V adresáři se vytvoří složka, tu otevři a na konci bude hudba uložená v souboru wav :notsure[/quote]
Nedá se to vytáhnout přímo z PP? Když jsem vytahoval fotky z prezentace, tak jsme ji uložil jako *.PPT a z ní jsem si vytáhl co jsem ptořeboval, takhle by to mohlo jít s tou hudbou... apson předpokládám, tu jsem nikdy nevytahoval
[quote=athens;415385]Zkus tento postup.
Skvělé funkční býti baba, tak Ti dám pusu. Taky mi to mohlo napadnout, jen nemít sklerózu
Z ppt mi to nejde, nebo je to tak zašité, že nevím
Skvělé funkční býti baba, tak Ti dám pusu. Taky mi to mohlo napadnout, jen nemít sklerózu
Z ppt mi to nejde, nebo je to tak zašité, že nevím
Já bych střílel, teď chtějí z Wav souborů udělat klasické CD. Ať hledám jak hledám tak nenacházím. Neporadíte opět??
WAV? Přes nero... vypálit jako audio CD... doma takto vypaluju MP3 a nero si je automaticky převede na CD soubory. Standardně to je *.CDA ale mam za to, že nero mi je hodí do WAV. Prostě přes nero to vypal :)
[quote=Zoidik;415761]WAV? Přes nero... vypálit jako audio CD... doma takto vypaluju MP3 a nero si je automaticky převede na CD soubory. Standardně to je *.CDA ale mam za to, že nero mi je hodí do WAV. Prostě přes nero to vypal :)[/quote]
Tak to jsem zkoušel, buďt jsem chromej, nebo to Wav neumí. MP3 jdou.
Tak to jsem zkoušel, buďt jsem chromej, nebo to Wav neumí. MP3 jdou.
Zkus tento program EXPStudio Audio Converter Free 2.0 ;)
[quote=athens;415769]Zkus tento program EXPStudio Audio Converter Free 2.0 ;)[/quote]
Asi jsem stále slepý, ale já potřebuji udělat z Wav souborů klasické zvukové CD a tam jsem nenašel tuto volbu
Asi jsem stále slepý, ale já potřebuji udělat z Wav souborů klasické zvukové CD a tam jsem nenašel tuto volbu
InfraRecorder z WAVů Audio CD umí. A snadno a přehledně.
a co takhle z .wav do mp3, to umí kde jakej program (dokonce i widláckej "převaděč zvukových souborů) a pak už to pro tebe není problém...
akorát zvol 320 kbps
akorát zvol 320 kbps
Audio Converter 3.0-Konverze audio CD do různých zvukových formátů. Program zároveň dokáže konvertovat mezi sebou tyto formáty- MP1, MP2, MP3, WMA a WAV
MP3 WAV Converter 3.15 TW 2,5MB převod MP3 do WAVu
Rip Wiz 2003 v1.5 FW 2MB převod MP3-WAV - velmi rychlý
Super Audio Converter v5.2 SW 4,6MB konverze formátů- MP3-WAV-WMA-OGG-VQF
UNMO3 1.4 158kB dekóduje MP3 soubory na původní formát
Wisecroft Ripper v2.01 SW 580kB převádí Real Audio soubory (G2, Voice, RA2, RA8, Dolby) na WAVy
ale nero musí stačit
MP3 WAV Converter 3.15 TW 2,5MB převod MP3 do WAVu
Rip Wiz 2003 v1.5 FW 2MB převod MP3-WAV - velmi rychlý
Super Audio Converter v5.2 SW 4,6MB konverze formátů- MP3-WAV-WMA-OGG-VQF
UNMO3 1.4 158kB dekóduje MP3 soubory na původní formát
Wisecroft Ripper v2.01 SW 580kB převádí Real Audio soubory (G2, Voice, RA2, RA8, Dolby) na WAVy
ale nero musí stačit
[quote=athens;415779]ale nero musí stačit[/quote]
Ano, nac to kazit dalsim prevodem, Nero (i stara 6 na obr.) to umi z libovolne Wavky (teda musi byt delsi nez dve sekundy).
Ano, nac to kazit dalsim prevodem, Nero (i stara 6 na obr.) to umi z libovolne Wavky (teda musi byt delsi nez dve sekundy).
[quote=zsdx;415782]Ano, nac to kazit dalsim prevodem, Nero (i stara 6 na obr.) to umi z libovolne Wavky (teda musi byt delsi nez dve sekundy).[/quote]
ono musíme si uvědomit, že jestli to bylo z prezentace (navíc pravděpodobně webový), tak ten originál zvuk byl stejně v .mp3, vytáhl z toho .wav, což mu v žádném případě kvalitu nezvedlo...
čili převod do něčeho jiného tomu nemůže uškodit, pokud to nebude převádět na horší kvalitu (proto jsem navrhoval 320 kbps aby měl jistotu).
jestli mu to s nerem nejde vypálit, nechce se mu stahovat a instalovat další soft (což já osobně nesnáším stahovat soft na jedno použití), tak to může udělat tak jak jsem navrhoval... ;)
ono musíme si uvědomit, že jestli to bylo z prezentace (navíc pravděpodobně webový), tak ten originál zvuk byl stejně v .mp3, vytáhl z toho .wav, což mu v žádném případě kvalitu nezvedlo...
čili převod do něčeho jiného tomu nemůže uškodit, pokud to nebude převádět na horší kvalitu (proto jsem navrhoval 320 kbps aby měl jistotu).
jestli mu to s nerem nejde vypálit, nechce se mu stahovat a instalovat další soft (což já osobně nesnáším stahovat soft na jedno použití), tak to může udělat tak jak jsem navrhoval... ;)
Voni wavy mají víc možných formátů (normální PCM, diferenční PCM, v různých bitratech, může v něm být i MP3, atd. - viz např. zde http://cs.wikipedia.org/wiki/WAV), tak je možný že zrovna ten určitej formát Nero nepodporuje. Ale já vždycky právě v Neru vypaloval právě z wavů (akorátže povětšinou získaných předchozím grabbingem z audio CD, takže to byla celkem uniformní záležitost).