Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nelze se připojit na WIFI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    49

    Dobrý den,
    mám doma router WELL PTI-8511g a nešlo mi připojit stolni pc přes wifi,ale ntb pres wifi jde v pohode.Ale ted kdyz se chci pripojit jak na pc nebo na ntb,pise mi to ze system windows se nemolh pripojit k siti.Nevite nekdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Kabelové připojení funguje v pořádku ? Máš správně nastaven router přes admin rozhraní ? Je docela možné, že wifi část routeru odešla.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Take je mozne ze mas nekompatibilni zabezpeceni.

    Pokud jsou na PC Windows XP, doporucuju aktualizovat ma SP3, ktera potom zvlada spravne WPA/WPA2 (TKIP, AES) detekovat a pripojit se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    49

    pres kabel to jede normalne,a ze by odesla wifi cast modemu se mi nezda,na pocitaci mi to uz todle dela delsi dobu,zatimco na ntb to jelo v pohode.a nastaveni by melo bejt taky v pohode.
    Zabezpeci mam wpa,klic v poradnu,na pc i ntb win7
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Mateskuci61 Zobrazit příspěvek
    pres kabel to jede normalne,a ze by odesla wifi cast modemu se mi nezda,na pocitaci mi to uz todle dela delsi dobu,zatimco na ntb to jelo v pohode.a nastaveni by melo bejt taky v pohode.
    Zabezpeci mam wpa,klic v poradnu,na pc i ntb win7
    Zkus prozacatek vypnout na chvili zabezpeceni uplne a zkontroluj MAC filtr. Tak zjistime jestli to je nastavenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    49

    nejde se pripojit i kdyz je zabezpeceni vyply,filtrovani mac adres je taky vyply a nikdy sem ho ani nezapinal
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Reset routeru do továrního nastavení a znovu zapnutí wifi jsi zkoušel ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    49

    zkousel,zkousel sem nahrat i novej firmware
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Nejideálnější by bylo, kdyby jsi měl kamaráda, který má notebook/telefon a pokusil se k routeru připojit. Pokud se nepřipojí, přiklonil bych se opět k nefunkční wifi části routeru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    49

    to mam,ale bude moct az odpoledne,ale zatim bych se priklanel spis k tomu,ze se mu povede pripojit,me to driv z pc taky neslo a z ntb jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Mateskuci61 Zobrazit příspěvek
    to mam,ale bude moct az odpoledne,ale zatim bych se priklanel spis k tomu,ze se mu povede pripojit,me to driv z pc taky neslo a z ntb jo
    Jeste otazka - jak mas nastaveny "Network mode" B/G/N, nebo mixed? Jestli napr. PC nepouziva jeden z tech modu (ntb jinej) a neni vyplej (prip. poskozenej)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    49

    mixed B+G
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Mateskuci61 Zobrazit příspěvek
    mixed B+G
    Tak se podivej jeste v PC jak jede wifina tam. Najdes to nekde v nastaveny wifi karty (nemam u sebe ntb, abych se podival presne - kdybys to nenasel, tak casem doplnim)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    49

    jediny co sem nasel je ze ta karta co mam v pc je b/g a v ntb b/g/n

    EDIT:tak sem to nasel,na obojim mi to pise ze je to rozhrani G

    EDIT 2:tak z jineho ntb se bez problemu pripojim

    EDIT 3:tak uz to de,po pripojeni z jineho ntb se uz jde prihlasit z jakehokoli pc
    Naposledy upraveno uživatelem Mateskuci61: 14-11-2010 v 17:38
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2011, 18:39
  2. nelze se připojit k internetu
    Od Zpjevy v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2010, 01:59
  3. 3,5 HDD PATA: hdd nelze připojit
    Od terryjohn v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 18:07
  4. Software: wifi,nelze pripojit internet pouze mistni sit
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 12:03
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-08-2008, 16:50