Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Call of Duty 2,4

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    Zdravím

    po chvíli hraní se mi hra vypne s chybou neodesilat/odesilat.. nevím co s tím mám dělat.. prosím jestli nekdo poradí ... dík

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Napiš jakou máš sestavu a přesný popis chyby, popřípadě teploty GPU



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    sestava: AMD Athlon(tm) Dual Core
    Processor 4450b
    2.31 GHz , 2GB RAM
    Grafická karta: nvidia geforce 9600 GT
    Zvukovka: Creative Sound Blaster Audigy

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    251

    Citace Původně odesláno od pepples Zobrazit příspěvek
    Zdravím

    po chvíli hraní se mi hra vypne s chybou neodesilat/odesilat.. nevím co s tím mám dělat.. prosím jestli nekdo poradí ... dík
    Vždyť to řešíš tady: http://www.svethardware.cz/forum/sho...783#post416783

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    tam řeším tu modrou smrt..... tady chybu při ktere se mi vypne jen hra

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Tak napiš nebo udělej print screen té chyby ať víme co s tím opravdu je

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    originálka?



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    to Editor:
    oreginálka to neni

    to Athens:
    hned jak se mi objevi nascreenuju ji

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    251

    Citace Původně odesláno od pepples Zobrazit příspěvek
    tam řeším tu modrou smrt..... tady chybu při ktere se mi vypne jen hra
    Já bych řekl, že to spolu souvisí!

    Jinak jestli originálka nebo ne, nemá na nic vliv, protože oboje CoD jede úplně v pohodě v obou verzích.

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    to si myslím taky.. většinou to napsalo chybu a potom BSOD..
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 17-11-2010 v 08:26 Důvod: A já si myslím že to vliv mít může, warez se tu neřeší, takže lock.

Podobná témata

  1. Call of Duty 2
    Od h4Wk v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-01-2013, 19:16
  2. Call of Duty 4 MW 1
    Od Benbow v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2011, 17:46
  3. Call of Duty 7 ?
    Od Kubajs66 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-03-2010, 09:20
  4. Call Of Duty 4 - Problém
    Od PanzerFaust v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 19:43
  5. Problém s Call of Duty 4
    Od Wariator v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 23:33