Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Zamrznutí PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    Zdravím potřeboval bych poradit jak mile je pc v klidném chodu je vše v pohodě ale jakmile se spustí hra (call of duty 4) v nepravidelných intervalech tak pc zamrzne=nereaguje kursor mysi. u jiných her to nedělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od suty Zobrazit příspěvek
    Zdravím potřeboval bych poradit jak mile je pc v klidném chodu je vše v pohodě ale jakmile se spustí hra (call of duty 4) v nepravidelných intervalech tak pc zamrzne=nereaguje kursor mysi. u jiných her to nedělá.
    Jake hry jsou ty "jine"? Co teploty komponent? (v ZATEZI! tzn OCCT,furmark napr. a alespon 20 minut) Co se s PC delo nez to zacalo delat, kdy to zacalo, jaka to je sestava (vcetne typu a vykonu zdroje)? - chce to info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Hra je, předpokládám, legální...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    251

    U CoD4 je to zrovna úplně jedno (pokud si ten "patch" náhodou někdo nepsal sám a nezmastil to)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Pokud jsou ty "jiné hry" podobně HW náročné, nebude to nejspíš HW chyba, ale problém hry samotné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Základní otázka - to CoD někdy jelo nebo to dělá co jsi ho instaloval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    hra je stažená a opatchovaná hraji ji na gameparku dřív sem ji hrával taky a tohle mi to nikdy nedělalo ted sem ji pod době zase nainstaloval a začalo to dělat tohle. jiank mam nainstalovaný hry jako např "mafie2,fifa11,nfs pro street,a podobné u žádné tehle hry sem se stímhle problém neměl až u toho cod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od suty Zobrazit příspěvek
    hra je stažená a opatchovaná hraji ji na gameparku dřív sem ji hrával taky a tohle mi to nikdy nedělalo ted sem ji pod době zase nainstaloval a začalo to dělat tohle. jiank mam nainstalovaný hry jako např "mafie2,fifa11,nfs pro street,a podobné u žádné tehle hry sem se stímhle problém neměl až u toho cod.
    Tak zbytek meho prispevku:

    1. Jake jsou teploty v zatezi? (OCCT napr)
    2. o jakou sestavu se jedna (vzhledem k tomu, ze mafie 2 atp jedou to bude pravdepodobne bezpredmetny, ale kdyz uz - vypsat to neda temer zadnou praci)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    intel(R) celeron(R) 430 @1.80 ghz, NVIDIA GeForce 7600 GS,1 GB ram.
    teploty v zatížení :CPU -39°C
    GPU -76°C
    HD1 -48°C
    HD2 -44°C

    CPU usage 7%
    Memory Usage 81%
    nyní jsem zkusil nainstalovat jiné díly této hry jedná se o "COD 2,COD modern warfare 2" u cod 2 mi to dělá uplně to samé co u cod 4.
    a u COD mw2 když kliknu na ikonu pro spuštění hry mi to
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od suty Zobrazit příspěvek
    intel(R) celeron(R) 430 @1.80 ghz, NVIDIA GeForce 7600 GS,1 GB ram.
    teploty v zatížení :CPU -39°C
    GPU -76°C
    HD1 -48°C
    HD2 -44°C

    CPU usage 7%
    Memory Usage 81%
    nyní jsem zkusil nainstalovat jiné díly této hry jedná se o "COD 2,COD modern warfare 2" u cod 2 mi to dělá uplně to samé co u cod 4.
    a u COD mw2 když kliknu na ikonu pro spuštění hry mi to
    Jen tak pro informaci - v cem jsi to testoval a jak dlouho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    testoval se to v programu Sensors View a sledoval sem to 10 minut max. pohybovalo se to takhle jak sem to napsal +- 5°C.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od suty Zobrazit příspěvek
    testoval se to v programu Sensors View a sledoval sem to 10 minut max. pohybovalo se to takhle jak sem to napsal +- 5°C.
    A zatezoval jsi pocitac cim? Ten program nevypada, ze by mel vlastni zatezovy test a na testovani pomoci hry je teplota CPU moc nizka.

    Na tyhle testy je nejlepsi asi OCCT - udela to grafy (prehledny) a umi otestovat jak grafiku, tak procesor.

    Pokud jsi pocitac nezatezoval, tak je teplota grafiky prilis vysoka a pady muzou byt zpusobeny prehratim. Pokud zatezoval, tak je teplota v normalu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    odzkouším ten occt. jak dlouho to musím nehcat spuštěné to testování?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    testoval sem to asi minutu při tomž sem zapl ruzne programy a hrál hru abych to co nejvíc zatížil a asi po minutě mi to hodilo error viz. screeny
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-11-17-21h39-CPU1.png 
Zobrazení: 117 
Velikost: 21.1 KB 
ID: 19676   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-11-17-21h39-GPU1.png 
Zobrazení: 108 
Velikost: 20.6 KB 
ID: 19677   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-11-17-21h39-Volt12.png 
Zobrazení: 73 
Velikost: 15.5 KB 
ID: 19678   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2010-11-17-21h41-GPU1.png 
Zobrazení: 90 
Velikost: 20.3 KB 
ID: 19679  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od suty Zobrazit příspěvek
    testoval sem to asi minutu při tomž sem zapl ruzne programy a hrál hru abych to co nejvíc zatížil a asi po minutě mi to hodilo error viz. screeny
    OCCT zatizi GK/CPU (dle zvoleneho testu) sam. Nepoustej pritom zadne dalsi programy a nech to bezet 20 minut pro kontrolu teploty, prip. rovnou 1h na test stability.

    Pokud to spadne, tak podle prave spusteneho testu (grafika/procesor) zjistis kde je chyba. Bud prehrati (tak 90-100C), nebo to je proste "rozbity" a pokud to neni pretaktovany, tak s stim nic moc neudelas.

    EDIT- koukam, ze mas pretaktovany procesor (o 30%) a teploty 70. Dle specifikaci je Tcase u tohoto procesoru 60,4C. Zrus pretaktovani a test znova.
    Naposledy upraveno uživatelem DrZelenka: 17-11-2010 v 22:57
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zamrznuti pc
    Od sutyz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 21:31
  2. Zamrznutí PC..
    Od ycos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-11-2011, 18:19
  3. Zamrznutí PC
    Od sadday v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-07-2011, 18:32
  4. Zamrznutí Win XP
    Od koren3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-02-2011, 19:52
  5. zamrznutí PC
    Od Janeks v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-09-2007, 21:32