Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: NAS a spouštění medií

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    7

    Zdarec,chtel bych se zeptat jak je to s prehravani filmu z NAS serveru.Mam TV co podporuje prehravani filmu z ext.disku.Treba pustim film v hd kvalite(1080) a jede v poho,ale kdyz ten samy film pustim pres NAS disk tak se ukaze ze format neni podporovany.Nevite pricinu?
    diky moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Sdilis to pres DLNA nebo SMB ? Treba u TV samsung jsou s nastavenim DLNA ve firmwarech NAS celkem starosti.

    Napis nam konkretne co je to za zarizeni na obou stranach.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    7

    NAS je WD MY BOOK WORLD NEW 2T a TV SAMSUNG UE40C65000.
    Vsechny filmy mi jdou krom hd 1080.Ty spustim zase bez problemu z ext.hdd napojeny na tv.
    Zkousel jsem to poustet pres PC Samsun hare manager i primo ze sdileny slozky z WD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    4

    Tipoval bych to prostě že ten NAS to nezvládá, co jsem slyšel tak WD NASy jsou celkem šunky, i pro domácí použití.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    7

    Ale jakto ze vsechno prehraju z wd disku na pc bez problemu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    7

    Bez problemu taky prehraju hd filmy na tv z pc.jen ne z toho wd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    4

    Nebude problém treba v routeru? Protoze NAS s PC mate asi kabelove propojen ne? (ethernetem) A u bezdratoveho prenosu jsou rychlosti zdaleka jine.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    7

    Mam vsechno propojeny kabelem.Z routeru wd,pc i tv.PC-TV jde bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Problem je v tom ze TV nema povoleny takovy datovy tok pres smb protokol.

    Pusti to z PC proto, ze tam je Samsung Share Manager s upravenym serverem DLNA.

    U moji je to v servisnim menu, projed si forum TV Freaku nekde tam je popis servisniho menu.

    Leze se do nej sekvenci stisknuti info - menu - mute - ZAPNOUT pri vypnute TV a po staru 4x stisk 0 a jsi v advanced.

    Vic si radeji najdi pro svoji TV a zadny ukvapeny zmeny at neskoncis s kusem strotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    7

    Díky za pomoc.Radši se do toho nebudu pouštět.Disk vrátím a koupim ext.hdd.Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení