Software na DJ920c
Uz dlouho se mi nedostalo do ruky takovy svinstvo jako je Software pro HP Deskjet 920c......
Proste a za boha to nemuzu nainstalovat, uz 20x se to seklo, nebo 10x vubec nespustilo.... A kdyz se to seklo nebylo to ani ve spravci (bezici aplikace) proste jakoby to neexistovalo. Vykrizkoval sem to a vubec nic se nedelo.... Strasnej software....:runaway
Ale....
Jak mam bez toho jejich softwaru zjistit mnozstvi naplne????? :rolleyes:
PS: Jednou se mi ten software podaril nainstalovat ale zase bez Driveru k tiskarne..... :angry
Ale zadnou moznost na mnozstvi naplne jsem nenasel....
Proste a za boha to nemuzu nainstalovat, uz 20x se to seklo, nebo 10x vubec nespustilo.... A kdyz se to seklo nebylo to ani ve spravci (bezici aplikace) proste jakoby to neexistovalo. Vykrizkoval sem to a vubec nic se nedelo.... Strasnej software....:runaway
Ale....
Jak mam bez toho jejich softwaru zjistit mnozstvi naplne????? :rolleyes:
PS: Jednou se mi ten software podaril nainstalovat ale zase bez Driveru k tiskarne..... :angry
Ale zadnou moznost na mnozstvi naplne jsem nenasel....
Pod jakým operačním systémem se snažíš ovladač instalovat ? Při chybě hlásí instalace ovladače nějakou chybovou hlášku ?
Instaluješ aktuální ovladače ze [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ?
Instaluješ aktuální ovladače ze [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ?
No, zapomel jsem napsat XP32bit. S kompem zadne problemy nejsou. Zadnou hlasku to nehodi, proste se to jen zastavi......
Software sem tahal ze stranek HP, pac CD nemam
Software sem tahal ze stranek HP, pac CD nemam
[quote=Georginek;419082]No, zapomel jsem napsat XP32bit. S kompem zadne problemy nejsou. Zadnou hlasku to nehodi, proste se to jen zastavi......
Software sem tahal ze stranek HP, pac CD nemam[/quote]
A zkousel jsi to stahnout znova? Soubor muze byt poskozen.
Software sem tahal ze stranek HP, pac CD nemam[/quote]
A zkousel jsi to stahnout znova? Soubor muze byt poskozen.
No nevím jak u tebe, ale moje XPéčka mají driver pro DJ 920c v sobě. Stačí tiskárnu připojit, zapnout, windowsy ji detekují a za minutu můžu tisknout. Žádná taková kovbojka jak popisuješ.
Postupuješ podle instrukcí?
[quote]Popis: Manual Installation Instructions:
Caution: The printer's cable (USB or Parallel) must be unplugged before proceeding.
Create a new folder on the hard drive: c:\dj920 before downloading the printer driver.
Download the driver to the newly created c:\dj920 folder.
Open the c:\dj920 folder and double-click the downloaded "exe" file.
Dialog boxes indicating "Loading Files" and "Please Wait" will appear indicating files are being copied. Wait until the files are finished copying.
Click "Install Printer Software"
Note: If this screen is not present, check the taskbar for a minimized screen named "920c". Click on this item to activate this screen.
Follow the instructions on the installer screen.[/quote]
Postupuješ podle instrukcí?
[quote]Popis: Manual Installation Instructions:
Caution: The printer's cable (USB or Parallel) must be unplugged before proceeding.
Create a new folder on the hard drive: c:\dj920 before downloading the printer driver.
Download the driver to the newly created c:\dj920 folder.
Open the c:\dj920 folder and double-click the downloaded "exe" file.
Dialog boxes indicating "Loading Files" and "Please Wait" will appear indicating files are being copied. Wait until the files are finished copying.
Click "Install Printer Software"
Note: If this screen is not present, check the taskbar for a minimized screen named "920c". Click on this item to activate this screen.
Follow the instructions on the installer screen.[/quote]
[quote=johny__g;419123]No nevím jak u tebe, ale moje XPéčka mají driver pro DJ 920c v sobě. [/quote]
Musim potvrdit, viz windows\inf\ntprint.inf
[quote=Georginek]Jak mam bez toho jejich softwaru zjistit mnozstvi naplne????? [/quote]
Pokud si to nepletu s 45, tak cerny inkoust /15/ ma na sobe takove zelene okenko, ktere bledne az zcerna. A na to ti staci nadzvednout kryt tiskarny. Barva /78/ bohuzel nic takoveho nema.
Musim potvrdit, viz windows\inf\ntprint.inf
[quote=Georginek]Jak mam bez toho jejich softwaru zjistit mnozstvi naplne????? [/quote]
Pokud si to nepletu s 45, tak cerny inkoust /15/ ma na sobe takove zelene okenko, ktere bledne az zcerna. A na to ti staci nadzvednout kryt tiskarny. Barva /78/ bohuzel nic takoveho nema.
JJ, ja driver mam ve windows, ale chtel sem tam hodit ten celej software.
Podle navodu jsem samozrejme postupoval....
Seklo se to pri instalaci, parkrat se to ani nespustilo a parkrat se to seklo pri tom "loading"
Stahoval sem ho 4x ;)
A softwarove to nejde zjistit kolik je tam naplne, nebo treba nejak prez windows.....
Podle navodu jsem samozrejme postupoval....
Seklo se to pri instalaci, parkrat se to ani nespustilo a parkrat se to seklo pri tom "loading"
Stahoval sem ho 4x ;)
A softwarove to nejde zjistit kolik je tam naplne, nebo treba nejak prez windows.....
Pokud se instalace nespustí, koukal jsi se do Správce úloh, jestli je proces spuštěn či nikoliv ? Zkoušel jsi i instalaci s admin právy (myslím, že v dialogu je zatržítko nekontrolovat z důvodu poškození OS nebo tak něco ... nemám žádný stroj s XP po ruce, abych se koukl).
No, jasne ze sem koukal... Ona se nespusti a ve spravci nic neni. I pri tom zaseku pri instalaci nebo loadingu souboru ve spravci neni zadna spustena aplikace ( coz je divny). Kdyz se to zaseklo, dal sem jen CTRL+ESC a na liste dole sem dal "pravej" a zavrit, a normalne se to zavrelo bez jakykoliv hlasky....
Ucet je na tom kompu jen jeden...a to spravcovskej. Vsechno ostatni funguje.....
Nejde mi o software ( stejne je to k nicemu ) ale jen o to, aby ten dotycny vedel, kolik mu zbejva barvy v kazetach.
Ucet je na tom kompu jen jeden...a to spravcovskej. Vsechno ostatni funguje.....
Nejde mi o software ( stejne je to k nicemu ) ale jen o to, aby ten dotycny vedel, kolik mu zbejva barvy v kazetach.