Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Jak mám zprovoznit CoolNQuiet?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    Jak mám zprovoznit CoolNQuiet? Na MSI K9MM-V (A643200+)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Lax Lax je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    98

    Zapnout v BIOSu desky. A systém se tě pak sám zeptá na drivery na nově nalezené zařízení

    Lax
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    a ty si muzes stahnout tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    není to warez forum v bledě modrym??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Hanzp
    není to warez forum v bledě modrym??
    Si asi nejak pletes pojmy...pokud povazujes oficialni stranky AMD za warez (kam smeruje muj odkaz), tak by jsi se nad sebou mel zamyslet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    Nevíte ještě, na kolik Mhz jede ten athlon 64 3200+? ve vlastnostech mi to píše
    2.32Ghz, ale zdá se mi to trochu málo.V BIOSU je něco jako FSB change ale jde jen do hodnoty 232 , přitom deska má mít 800FSB
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    měl by běžet na 2,00GHz a FSB by mělo být 200MHz - HT potom 800MHz (nebo spíš 1000Mhz, jestli si dobře vzpomínám...)

    Jedno je jistý, máš ho krapet přetaktovaný. K diagnostice můžeš ale použít např. Everest, který Ti jasně ukáže jak na tom s těmi taky vlastně jsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    nějak ty přepočty taktů nechápu.Jsou rozdílné u athlonů XP a 64?kámoš má AXP 1600+ a jede mu 1,24Ghz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Je zatím víceméně marketing a rozdíly oproti Athlonům XP tu samozřejmě jsou. Teoreticky (dle AMD) výkon Athlonu 64 3200+ bude odpovídat Pentiu 4 na 3,2GHz. Dnes to už ale neplatí, takt CPU není důležitý sám o sobě, důležitá je architektura jádra. Ale ono se to zkrátka líp prodává. Když si někdo kupuje novej počítač, mnohem radši uslyší, že má něco 3200 než 2000 nebo 1800 -žádnou vědu za tím nehledej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    sem ho kupoval, protože v testech prescotta roznesl ve všech kategoriích (WinRAR, Unreal,Komprese videa), ale když ho mám teď doma, tak se mi zdá, že ten můj celeron 2,6 (taktovaný na 3,0) byl stokrát lepší, protože rozzipovat album mptrojek, trvá asi 2x déle a když komprimuju videa do 3GP tak je to to samé
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    a navíc v 64b winech mi nic nefungovalo (drivery k mobilu nejsou, stejně jako ty ke skeneru a tiskárně) tak sem nainstaloval 32b ale jak říkám je to hroooza
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    na hry jsou Athlony lepší, ale zrovna na komprese a kódování videa o kterém tu mluvíš byly a jsou procesory od Intelu lepší. Pomohl by sis jedině výraznějším přetaktováním.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    Mám véčkovou desku od MSI, z té víc jak 2.32 nevytáhnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    Možná nový BIOS by pomohl, ale nechám to radši tak jak to je
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    radši si seženu desku na ten celeron 2,6 (Asus P4PE-X mi shořela) a budu to video konvertovat na něm
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zprovoznit virtualizaci VT-x ?
    Od petrmet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2014, 23:24
  2. DVD-RAM jak zprovoznit
    Od grapherX v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 20:19
  3. Nelze zprovoznit ?
    Od 66petr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 16:53
  4. DDR2: Jak zprovoznit dual channel 8GB ram ?
    Od korman v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 14:26
  5. jak zprovoznit pc?
    Od Rezina v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 21:37