Vista nenaběhne
Mám tento problém: Jak spustím pc s nainst.vistama zobrazí se mi jen černá plocha a spuštěná lupa nic víc nejde.Nepomáhá oprava startup v pc nejsou žádný body obnovení a kompletní přeinstalaci kamarád nechce.Napadá vás něco jak systém opravit? Nejde spustit ani správce úloh.
stav nouze jde? Pročisti cc cleanerem registry a veškerý balast co je v kompu. Projeď antivirem a podobnejma srandama system. Když se chytne tak to bude dobré, ale je to jenom z nouze cnost... reinstal je nejlepší volbou, ideální kdyby jsi ho přesvědčil k tomu reinstalu...
Nouzový režim se zobrazí úplně stejně- černá obrazovka jak použít cc,když nic nevidím? Zkusit nabootovat nějakým live CD?
live CD zkusit můžeš taky, ale v tom stavu v jakém je systém, tak jedině reinstal. Jaké koliv jiné řešení bude nouzové a dočasné. Ještě můžeš zkusit nabootovat z instalačního CD Vist a udělat opravu instalace. Stará data budou dostupná. Měla by se ti zobrazit složka winold nebo něco na ten způsob.
[quote=Zoidik;419964]live CD zkusit můžeš taky, ale v tom stavu v jakém je systém, tak jedině reinstal. Jaké koliv jiné řešení bude nouzové a dočasné. Ještě můžeš zkusit nabootovat z instalačního CD Vist a udělat opravu instalace. Stará data budou dostupná. Měla by se ti zobrazit složka winold nebo něco na ten způsob.[/quote]
Pokud jsem to dobre pochopil, tak opravu jiz zkousel a neuspesne.
Jinak se pridavam k tomu, ze i kdyby se to podarilo opravit, tak je system rozhazen uz pravdepodobne tak, ze ho do perfektne funkcniho stavu nedostanes.
Vzhledem k tomu, ze oprava ani nouzak nejde, tak ten system s nejvetsi pravdepodobnosti nedostanes ani do castecne funkcniho stavu a zbyva ti jen zaloha dat a reinstall. Mozna nekdo zna konkretni prikazy, pomoci kterych se to da opravit pres prikazovy radek, ale kdyz se neda poradne urcit co to zpusobilo, tak se to tezko opravi.
Pokud jsem to dobre pochopil, tak opravu jiz zkousel a neuspesne.
Jinak se pridavam k tomu, ze i kdyby se to podarilo opravit, tak je system rozhazen uz pravdepodobne tak, ze ho do perfektne funkcniho stavu nedostanes.
Vzhledem k tomu, ze oprava ani nouzak nejde, tak ten system s nejvetsi pravdepodobnosti nedostanes ani do castecne funkcniho stavu a zbyva ti jen zaloha dat a reinstall. Mozna nekdo zna konkretni prikazy, pomoci kterych se to da opravit pres prikazovy radek, ale kdyz se neda poradne urcit co to zpusobilo, tak se to tezko opravi.