Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Nové PC za 5000-6000kč

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    Zdravím všechny,
    potřeboval bych poradit se složením PC.
    Potřebuji:
    Základní desku
    CPU
    GPU
    RAM
    To vše maximalně za 6000kč,nejlépe v alfacomputer.

    Ostatní,jako zdroj,case,klavesnici,myš a LCD 19´. + HDD mám taky

    PC bude určeno hlavně na hraní her...tedy těch,které bude možné na něm rozjet......prostě za ty peníze bych potřeboval vyvážit desku,CPU a grafiku.....ramky bych dal asi 1x 2GB....později se dá dokoupit další......

    Předem díky za rady
    Naposledy upraveno uživatelem Honza.4.ever: 06-12-2010 v 13:47 Důvod: HDD
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,257

    Takze neco takoveho ? http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0111WR010VKK01

    //nepises jak je to s diskem, tak jasem tam zadny nedaval ...
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 06-12-2010 v 13:45
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    1. Jaký máš zdroj?
    2. Za 6000 Kč nic slušného nesložíš.
    3. Disk a mechaniku máš?
    4. Můj návrh, zázraky od toho nečekej, ale spuštíš na tom vše.

    EDIT: Jsem pomalý
    @EX: Phenom a integrovaná grafika? Má to být na hry!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    HDD mám,zapomněl jsem to napsat,už jsem to připsal.....na tu grafiku jsem koukal taky....bude na to stačit zdroj?je to sice 450W,ale myslim redstar,nebo tak nějak....? A uchladi v klidu ten boxovaný chladič ten procesor?A ještě....co by na tom mělo šlapat?a jak svižně?
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,257

    No, redstar je shit, nejakou dobu to asi prezije, ale bude to chtit urcite casem vymenit (zalezi jak je stary)... a BOX to uchladi, pokud to nebudes taktovat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Redstar je šmejd, chtělo by to nový zdroj. Na HD5750 a tom starém monitoru pojde všechno na maximální detaily, ale u pár náročných her budeš muset vypnout AA. Box to zvládne bez problémů, pokud neplánuješ taktování a nevadí ti trochu větší hluk v zátěži.
    Pokud nebudeš kupovat nový zdroj, radši ten starý rozeber, jestli nemá vyteklé kondenzátory.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    Citace Původně odesláno od NHKG Zobrazit příspěvek
    @EX: Phenom a integrovaná grafika? Má to být na hry!
    Pokud na tom rozjede crysis tak si myslim, že to na hry je. Posléze neni problém koupit adekvátní gk k procesoru, v tvém případě, když bude potřeba výkon, bude muset měnit jak procesor tak gk
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Mě se líbí Salámův návrh,spotřeba bude prd.Zdroj jestli je starší jak dva roky tak raději připlat na nový 400w seasonic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    no,zdroj je od lonských vánoc.....tak by snad mohl být ok....který jiný by jste mi doporučili?taktovat se nic nebude a o hluk nejde,to je jedno.....jen aby to šlapalo.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Nejlevnější slušný je Seasonic OEM, 400W by ti stačilo. Ale je to 800Kč navíc. S tím současným to bude na 99% šlapat taky, akorát u nekvalitního zdroje je větší riziko úmrtí zdroje nebo nestability PC kvůli špatnému napájení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    dobře,ale ted to pojede...?utahne to jak procesor,tak grafiku?a ještě jsem se dival tady u te desky
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00000000001123

    je přídavné napájení 8pin....a nejsem si jistý,jestli u toho zdroje není jen 4 pin....nebo stačí zapojit jen ten?.....jako,že bych do toho 8pinu zapojil jen ten 4pin a 4pin by byl volný?
    Jinak se mi asi nejvíc líbí ta první sestava od Salamandera....má někdo lepší nápad?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,228

    Gigabyte nekupuj, podívej se po Asus/MSI - např. Asus M4A77T GB je nedodělek a budeš pouze litovat.
    S 8pinem si hlavu nelámej, používá se pouze u procesorů s wattáží 140 W a výš -> stačí zapojit pouze 4pin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    fajn,tak tedy jakou?procesor je ok?grafika si myslím,že dobrý,tu bych neměnil,sám se po ní díval.kterou desu tedy v té ceně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,228

    Citace Původně odesláno od Honza.4.ever Zobrazit příspěvek
    fajn,tak tedy jakou?
    Máš tam návrh
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Novy 27" monitor do 6000Kč
    Od ICE_D v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-11-2013, 01:24
  2. LCD: 24" LCD do 6000Kč
    Od Draczek v sekci Monitory
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-09-2011, 22:23
  3. LCD: Výběr lcd ("22-24"palců,3000-6000kč)
    Od dracihnev v sekci Monitory
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-04-2010, 22:44
  4. LCD: LCD 22 do 5000,-
    Od lubayys v sekci Monitory
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-09-2008, 22:21
  5. Amd A64 X2 5000+ Be
    Od JaMiskater v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 15:58