Posouzení pro kamaráda
Prosím o posouzení sestavy teto sestavy cena do 750 euro a skříň desktop vybral jsem tuto v sestavě
m
Jak se říká víc hlav víc rozumu zdá se mu že to Seasonic SS-400ET-F3 400W Bronze OEM neutahne
podle mne s přehledem
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
m
Jak se říká víc hlav víc rozumu zdá se mu že to Seasonic SS-400ET-F3 400W Bronze OEM neutahne
podle mne s přehledem
D kači ch... sem se pěkně uklep :runaway Dík za upozornění:thumb
tak upraveno [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ostatní by mělo být v cajku akorád jaký chladič na procák do tyhle skříně na alfě
tak upraveno [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ostatní by mělo být v cajku akorád jaký chladič na procák do tyhle skříně na alfě
Tyhle grafiky Asus jsou poměrně hlučné, je vhodné na ně rovnou nasadit Accelero. Jako chladič procesoru bych zvolil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
No já bych to [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Seagate nejsou nejlepší disky a 5770 CUcore je neskutečně hlučná (osobní zkušenost).
S chladičem to bude v téhle skříni problém. Gelid Tranquillo se tam určitě nevejde!
Jo a zdroj nesmí překročit délkou 140mm což S12 akorát dává (recenze)
Nebylo by lepší to postavit do nějaké pěkné hliníkové ale [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]? V téhle to buď bude neskutečně, nebo se ti budou péct disky a vše kolem.. I v googlu je dost témat ohledně chlazení v tomhle zázraku :)
S chladičem to bude v téhle skříni problém. Gelid Tranquillo se tam určitě nevejde!
Jo a zdroj nesmí překročit délkou 140mm což S12 akorát dává (recenze)
Nebylo by lepší to postavit do nějaké pěkné hliníkové ale [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]? V téhle to buď bude neskutečně, nebo se ti budou péct disky a vše kolem.. I v googlu je dost témat ohledně chlazení v tomhle zázraku :)
[quote=speedsnail;421362]S chladičem to bude v téhle skříni problém. Gelid Tranquillo se tam určitě nevejde![/quote]
Jsem si vůbec nevšiml, že se jedná o mATX case :mistake :stupid Máš pravdu, omlouvám se za chybu a díky za upozornění.
Jsem si vůbec nevšiml, že se jedná o mATX case :mistake :stupid Máš pravdu, omlouvám se za chybu a díky za upozornění.
Desktop byla podmínka tak sem vybral nejpřijatelnější bednu
co se týká chlazení jedná se hlavně jak mi bylo psáno Foto a grafika což by zvladla i integrovaná
Hry se budo hrát jen příležitostně sám mám grafiku od asusu
Každý mi říkal že je hlučná ano byla ale jen v létě a když sem ji hodně zatížil
Jinak co mám zkušenost tak na asus deskách mi zatím nejlíp chodily grafiky od asusu i když s ostatními značkami nebyl problém:)
To jen na svoji obhajobu co se týká sestavy
Tak jaký chladič??
co se týká chlazení jedná se hlavně jak mi bylo psáno Foto a grafika což by zvladla i integrovaná
Jinak co mám zkušenost tak na asus deskách mi zatím nejlíp chodily grafiky od asusu i když s ostatními značkami nebyl problém:)
To jen na svoji obhajobu co se týká sestavy
Tak jaký chladič??
[quote=Čárls;421380]
[/quote]
Ano, ale když se podíváš na obě grafiky, tak i ty pravděpodobně zpozoruješ jisté rozdíly mezi těmi chladiči. CuCore (navzdory marketingovým žvástům Asusu) není tichý chladič.
[/quote]
Ano, ale když se podíváš na obě grafiky, tak i ty pravděpodobně zpozoruješ jisté rozdíly mezi těmi chladiči. CuCore (navzdory marketingovým žvástům Asusu) není tichý chladič.
Já mám zkušenost přímo s konkrétní kartou Asus 5770 CuCore a je to velmi hlučná karta. Každopádně nedoporučuji.
Děkuji za odpovědi sestava nebude přetaktovávána
no a zatím se kamarád neozval takže s grafikou nevím zřejmě ji stejně vezme nevím
Pro případ že by sem nahodou kokl jsem to překopal takto ( a vzhledem k tomu že sem se sekls těma 2 bednama) tak se takto vejdu do požadovaných 750 euro
Takže děkuji všem za odpovědi a myslím že to mužeme ukončit
no a zatím se kamarád neozval takže s grafikou nevím zřejmě ji stejně vezme nevím
Pro případ že by sem nahodou kokl jsem to překopal takto ( a vzhledem k tomu že sem se sekls těma 2 bednama) tak se takto vejdu do požadovaných 750 euro
Takže děkuji všem za odpovědi a myslím že to mužeme ukončit
Trochu jsem to [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - vyhozen Seagate, hlučná Cucore 5770 (edit: nebo teda ta prazvláštní gigabyte) vyměněna za výkonnější a tišší Cyclone GTX 460, zdroj vyměněn za silnější a levnější (vzhledem k tomu, že se nebude taktovat, tak skoro až moc výkonný), vzaty levnější paměti (kvůli snížení ceny a vzhledem k tomu, že se nebude taktovat) - je možné ponechat ale i ty původní, přidán ještě jeden větráček dozadu (nebál bych se tam dát ještě ten třetí...)