Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: DDR3 Zeppelin?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    mate nekdo skusenosti s touhle znackou?vipadaj zajimave cenou i parametrama

    http://pameti.heureka.cz/evolve-ddr3-4gb-1333mhz-2x2gb/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Zeppelin jsou jedny z nejhoršího modulů RAM co můžeš koupit, důrazně nedoporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    ok.ktere do 1500kc?1333 nebo 1600mhz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od bren Zobrazit příspěvek
    ok.ktere do 1500kc?1333 nebo 1600mhz
    A do akej zostavy idú? Intel alebo AMD?
    Máme na výber z Geil Black Dragon 4GB (2x2GB) DDR3 1600 (GB34GB1600C8DC)(doživotná záruka) alebo Kingston HyperX Blu 4GB (2x2GB) DDR3 (KHX1600C9AD3B1K2/4GX)(doživotná záruka) a ešte Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR3 1600 (KHX1600C9D3K2/4GX)(doživotná záruka). Ani s jedným neurobíte chybu, sú do 1.65V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Vzal bych rovnou ty Geily
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    amd x4 905e,amd 870/sb 850,Ati 4870.jen tet resim RAM.levne a dobre co snesou nake o.c.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Geily
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Maxtor
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    322

    Ja Zeppeliny mam a mel jsem stesti.. taky bych je nedoporucil.. jsou to casto preznacene pameti.. moje 1600 maj v SPD 1333 a BIOS si je vys neda.. mam je nastaveny manualne na 1600 a jedou uplne v pohode, ale smrdi to tim, ze co dodavka to buh vi jake pameti.. nevim no..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR2: Zeppelin nejede
    Od -Honzza- v sekci Operační paměti
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-11-2010, 21:27
  2. zeppelin ddr 3 problem
    Od lucaash v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 19:34
  3. DDR2: DDR2 Zeppelin CL5?
    Od ViteK80 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2009, 16:26