imtoo DVD riper ultimate -problem
Ahoj, koupil jsem si Imtoo DVD riper ultimate 5 a kdyz chci prevest DVD do AVI tak mi to pise chybovou hlasku: Error while opening codec for output stream #0.0 - maybe incorrect parameters such as bit_rate, rate, width or height. Nevite nekdo jak se toho zbavit, me uz dochazi napady. Dekuju za pomoc.
Mno, jestli jsi si "toto" opravdu koupil a používáš CodecPacky, tak ti mohu jen popřát:
"Budiž ti země lehká." Dále už bychom byli na hranici zákonů a tenké linky toho, co umíš nebo neumíš.
Mimochodem to máš i blbě opsáno - Ripper je správně a rip je na sledovaném internetu sprosté slovo.
"Budiž ti země lehká." Dále už bychom byli na hranici zákonů a tenké linky toho, co umíš nebo neumíš.
Mimochodem to máš i blbě opsáno - Ripper je správně a rip je na sledovaném internetu sprosté slovo.
jo, sorry nevedel jsem ze kdyz si nekdo koupi program ze je to trestny. Mam pocitac za 60 000 jen skrin ale budu krast program za par dolaru, dobry vtip. A jestli je v nazvu jedno "p" nebo dve je mi putna, ja jsem nemcinar, ne nejakej tlustej american co umi anglicky.