Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: zdroj??????

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    Ahoj.Stal se mi jeden menší problém.Po příchodu domů mi nešlo zapnout pc.Z výpovědi syna který hrál odpoledne nějakou hru mi bylo řečeno že se vše vyplo a bylo.Pc mi absolutně nereaguje na zaputí tlačítkem.Jenom tak trošku problikne kontrolka a nic.Zkoušel jsem přehodit na desce zapínání na tlačítko reset abych vyloučil špatnej caplík na ovládání ale nic.Otevřel jsem bednu.Na zákl. desce mi vlevo dole svítí zelení kontrolka.Od kamaráda jsem si pak půjčil přístroj na změření napětí zdroje.Pop připojení napájení zdroje (které má být do desky-nyní v měřáku) mi po zapnutí zdroje opět problikne a nic.Zprvu jsem si myslel že je to deskou ale vypadá to opravdu na zdroj.Nevíte někdo kčemu tam mohlo dojít??????máte někdo zkušenost??????jěště doplním sestavu
    asus m2n-e,proc. amd x2 3ghz.,graf.nvidia 8800 gts,2*2gb ram,zdroj fortron 500.Ten zdroj je asi jen rok starej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    Ahoj.Odešel mi doma zdroj.Chystám se do této levnější varianty http://www.barbone.cz/?stiid=82874&s...2080PLUS%20OEM
    bude to stačit????já myslím že ano. sestava zákl.des. asusm2n-e,amd x2 3ghz.grafika nvidia 8800 gts.2*2gb ram
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Bez problémů, bude tam i rezerva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    105

    Nezaznamenal jsi dřívější problémy? Například při zapínání počítače, BSOD při vypnutí,..? Jestli to jen problikne, tak to moc nepokoušej, protože jestli je funkční může zkratovat.
    Zkus vytáhnout všechno, nech tam jen jeden modul RAM a jestli máš možnost integrované, tak integrovanou, jinak ji taky vyndej. Zkus ty moduly prozkoušet oba a třeba i v jiných slotech. Jestli proběhne POST, pípne ti speaker. (zkontroluj jestli je správně zapojený).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Chybu zdroje vyloucis/potvrdis tak, ze vyzkousis jinej zdroj. Nejakej znackovej 350-400W by mel na tohle stacit. Pokud si nekde pujcis nejakej horsi, tak alespon 500W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    no zkusím vytáhnout teda ty paměti ale osobně tomu moc nevěřím.Měl jsem snima kdysi problény)modrá smrt)pak jsem koupil paměti které doporučoval přímo výrobce a vše bylo o.k.Jinak žádneé abnormality jsem u pc v poslední době nepozoroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zdroj Fortron Blue Storm II 500W
    Od puke v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 10-05-2013, 08:34
  2. Zdroj pre pc 24/7
    Od niqueo v sekci Zdroje
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-04-2013, 14:23
  3. Zdroj pro GTX 460 SLI?
    Od kilianek v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-12-2011, 12:17
  4. ITX zdroj
    Od tonda.neumann v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 22:07
  5. Co je to za zdroj?
    Od a8nr v sekci Zdroje
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 14:49