Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém se zapnutím PC

Basao (3)|16.12.2010 23:21
Dobrý den,
když na zdroji vypnu kolíbku, vytahám všechny kabely a zapojim ho znova, tak občas rezignuje a nechce se vůbec zapnout. Neprojevuje žádnou známku života, až po několika násobném vytahávání ze zásuvek a přepínaní kolíbky na zdroji se zapne. Vůbec netuším, kde by mohl být problém... Toto se dělo už dříve, pak mi, asi po půl roce co jsem si této vady poprvé všimnul, lehce zasmrděl zdroj ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]), tak jsem ihned pořídil nový. Nevím jestli mám hledat souvislost mezi touto vadou a zdrojem. A teď se se to zase opakuje, ikdyž mám zdroj nový ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) Nemáte někdo s podobným problémem zkušenost?
DrZelenka (2491)|17.12.2010 00:00
Jak dlouho trvalo po vymene zdroje, nez se to projevilo znova?

Napis zbytek sestavy a zkontroluj kondenzatory na cely desce. Je mozny, ze stary zdroj pri svem odchodu nacnul desku a ta se postupne odporoucela.
john1989 (7)|17.12.2010 13:05
Ahoj zkus jiný zdroj jestly máš možnost si ho třeba někde půjčit, bude to jednoduší než vyndávat desku. A pro jednoduchý test spínání zdroje spoj pin14(zelený) a 15(černý) jestly se zapne tak se ti roztočí větrák. A jestly bude konektor zapojený v desce tak by ti mělo naběhnout pc.