Téma: Které wallpapery Chieftec dodá šťávu se Vám nejvíce líbí?
Hana KonečnáPodívejte se výše na 10 nejlepších wallpaperů na téma
Chieftec dodá šťávu
(po kliknutí na miniaturu se zobrazí větší verze) a dejte hlas až třem z nich, které se Vám nejvíce líbí.
Pro hlasování je třeba být
přihlášený
.
Třeba právě Vy rozhodnete, kdo získá skříň Chieftec CH-07B-B-OP + zdroj APS-850C, zdroj APS-750C nebo box na HDD Chieftec CEB-25S-U3.
mmachontak tentokrat si me neziskal zadny wall
Hana KonečnáHodnocení wallpaperů ve 30. kole
Chieftec dodá šťávu!
máme za námi, nadešel čas na vyhodnocení.
Ankety o nejlepší wallpaper se zúčastnilo
123 hlasujících
.
[SIZE="3"]
Finálové pořadí:
[/SIZE]
1. místo: slate_1
(46% hlasů) – odměna: skříň Chieftec CH-07B-B-OP + zdroj APS-850C a 3500 kreditů
2. místo: shredder_1
(40% hlasů) – odměna: zdroj APS-750C a 2000 kreditů
3. místo: popo33_1
(21 % hlasů) – odměna: box na HDD CEB-25S-U3 a 2000 kreditů
Výhercům gratuluji!
Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
popo33Děkuji všem za hlasy. Třetí místo jsem opravdu nečekal.
Gratulace pro slata a shaddera :thumb.
slateDěkuji Všem za hlas a samozřejmě též gratulace ostatním.
czhunterJen taková malá technická drobnost, neměla by se změnit metoda na počítání procent z hlasů?
Nejde totiž jen dělit počet udělených hlasů pro wp počtem hlasujících, mělo by to být poděleno celkovým počtem hlasů (aby nebyl celkový součet zisků vyšší než 100%, na pořadí to sice nic nezmění, ale budou to smysluplnější čísla)
A jinak výhercům gratuluju, i když tentokrát to dopadlo úplně jinak než jsem hlasoval já :)
shreddergratulujem a dakujem
Karel Polívka[quote=czhunter;426559]Jen taková malá technická drobnost, neměla by se změnit metoda na počítání procent z hlasů?
Nejde totiž jen dělit počet udělených hlasů pro wp počtem hlasujících, mělo by to být poděleno celkovým počtem hlasů (aby nebyl celkový součet zisků vyšší než 100%, na pořadí to sice nic nezmění, ale budou to smysluplnější čísla)
[/quote]
Aktuální stav říká, kolik procent hlasujících označilo wallpaper jako jeden z trojice nejlepších, což je OK.