Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Artefakty v 3D zobrazení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    27

    Čaute, mám takový problém po spuštění nějaké nainstalované hry na PC se mi při hraní zobrazují ¨¨geometrické obrazce¨¨(nevím přesně jak se tomu říká) nevím přesně co to je např.jedu v nějakém autě a najednou se mi palubní deska jakoby zdeformmuje, nebo prostě hned při zapnutí hry prostě není možno nic vidět např půl nějakého herního oběktu(dům) je někde jinde , nebo se mi to nacpe přimo před oči monitoru no a to
    je na nic
    jinak hra se neseká.
    Předem dík.
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 17-12-2010 v 20:59 Důvod: Smysluplný název tématu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od Honzátor Zobrazit příspěvek
    Čaute, mám takový problém po spuštění nějaké nainstalované hry na PC se mi při hraní zobrazují ¨¨geometrické obrazce¨¨(nevím přesně jak se tomu říká) nevím přesně co to je např.jedu v nějakém autě a najednou se mi palubní deska jakoby zdeformmuje, nebo prostě hned při zapnutí hry prostě není možno nic vidět např půl nějakého herního oběktu(dům) je někde jinde , nebo se mi to nacpe přimo před oči monitoru no a to
    je na nic
    jinak hra se neseká.
    Předem dík.
    že by špatnej crack?

    kazdopadne by stalo za to napsat o jake pc jde,pouzity procesor,grafika,zdroj,ram a podobne,urcite by to urychlilo vyreseni tveho problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    že by špatnej crack?

    kazdopadne by stalo za to napsat o jake pc jde,pouzity procesor,grafika,zdroj,ram a podobne,urcite by to urychlilo vyreseni tveho problemu
    WIDOWS XP PROFESSIONLA XP
    PROCESOR 2.26GHz CELERON
    GRAFIKA ATI 9550
    1.5 GB RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,203

    Děje se tak u všech her nebo jen u některých (jaké jsi zkoušel) ? Co jiné 3D aplikace/testy ... ty běží v pořádku ? Pusť si FurMark a otestuj grafickou kartu (Extreme Burning Test & Log Temperature), sleduj teplotu graf. karty a zda-li se netvoří nějaké artefakty. Ovladače grafické karty máš nainstalované ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Děje se tak u všech her nebo jen u některých (jaké jsi zkoušel) ? Co jiné 3D aplikace/testy ... ty běží v pořádku ? Pusť si FurMark a otestuj grafickou kartu (Extreme Burning Test & Log Temperature), sleduj teplotu graf. karty a zda-li se netvoří nějaké artefakty. Ovladače grafické karty máš nainstalované ?
    Jen na některých jde.(např GTA,MAFIA,atd.)nejde(např.Tractor zetor 2009 atd)jo testy jsou v poho jen jsem si všiml že test ktrý je na DXDIAG ta rotujícík kostka s logem XDIRECT se otáčí rychlejí moooc rychle minule se otáčela pomaleji tak nevím.Teplota je v poho.Jo ovladače jsou nainstalované všechny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,203

    Teplota v poho je kolik stupňů ? Jak dlouho jsi ve FurMarku testoval ? Asi moc dlouho ne Nech min 1 hodinu běžet.

    Jestli Ti nefunguje GTA IV či Mafia II na této sestavě, tak to se vůbec nedivím.

    Minimální konfigurace GTA IV:
    Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz alebo AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
    RAM: 1,5GB
    HDD: 16GB
    Grafika: Nvidia 7900 256MB alebo ATI X1900 256MB
    OS: Windows Vista SP1 alebo Windows XP SP3

    Minimální požadavky Mafia II:
    Operační systém: Windows XP (SP2 a novější) / Windows Vista / Windows 7
    Procesor: Pentium D 3GHz nebo AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) a lepší
    RAM: 1,5 GB
    Grafická karta: Nvidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro nebo lepší
    Pevný disk: 8 GB
    Zvuková karta: DirectX 9.0c kompatibilní zvuková karta
    Ostatní: Klávesnice a myš nebo Windows kompatibilní gamepad
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    A jak jsi zmiňované hry vůbec rozchodil? Ke spuštění totiž vyžadují podporu Shader Modelu 3.0, který tvoje grafická karta nepodporuje. Pokud jsi použil nějakou berličku (např. 3D Analyze), nesmíš se takovým koncům divit.

    Pokud si chceš slušně zahrát, bude to chtít celkový upgrade PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    A jak jsi zmiňované hry vůbec rozchodil? Ke spuštění totiž vyžadují podporu Shader Modelu 3.0, který tvoje grafická karta nepodporuje. Pokud jsi použil nějakou berličku (např. 3D Analyze), nesmíš se takovým koncům divit.

    Pokud si chceš slušně zahrát, bude to chtít celkový upgrade PC.
    jěžiš oba dva jste to špatně pochopili tady vůbec nejde o GTA 4 A mafii2 já jsem napsal že tyto hry mi jdou, ale nenapsal jsem jaké (MAFIA1 a GTA SA) to mi jde. snad už jste to pochoili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Honzátor Zobrazit příspěvek
    jěžiš oba dva jste to špatně pochopili tady vůbec nejde o GTA 4 A mafii2 já jsem napsal že tyto hry mi jdou, ale nenapsal jsem jaké (MAFIA1 a GTA SA) to mi jde. snad už jste to pochoili.
    Zato ty zjevně chápeš velice rychle, že? Pokus se číst i něco víc než poslední větu posledního příspěvku a odpovídat na všechny dotazy. Jinak ti těžko pomůžeme.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Grafické artefakty
    Od kovialyxx v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-04-2014, 21:38
  2. Artefakty v mozille?
    Od mike033 v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2013, 14:23
  3. artefakty
    Od goffy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 07-11-2011, 17:11
  4. GeForce: Artefakty v obraze
    Od Sikil79 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 20:27
  5. Artefakty... :-( HELP ME!
    Od Gripstone v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 02:55