Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Audio/Video

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Zdravim, z ničeho nic se mi sekají všechna videa (jak na internetu, tak v přehrávači např. Window Media Player ) a vůbec NEFUNGUJE zvuk. Jediný, co jsem dneska tak něják dělal, tak nově instaloval MSWINSCK.OCX, ale nemyslim si, že by to mohlo být tim. Prosim o jakoukoli radu, OS Vista
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Zvuk nejede opravdu vůbec (mp3, filmy, hry, audio CD)? Ve správci zařízení je vše OK? Co kodeky, zkoušel jsi je všechny odinstalovat a dát nové? Nebo instaluj VLC player, ten má kodeky v sobě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    VLC Player mám nainstalovaný a taky nic. Ne, zkoušel jsem hry, mp3, filmy i zvuky programů. Ano, správce zařízení bylo první, co mě napadlo a vše by mělo být v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Zacni s tim, ze svou HW konfiguraci.
    A jenom tak, aby jsi se nenudil- podivej se do nastaveni zvukoveho zarizeni, jestli tam neni neco spatne (treba 5.1 konfigurace pro stereo atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Takové základní věci ohledně zvuku jsem kontroloval jako první, tady mi přijde ale divný, že je něco i s tim obrazem. Musí to spolu souviset, ale chci se nejdřív poradit, jestli jsem neudělal někde chybu já, než to napříkald zkusim reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od minus Zobrazit příspěvek
    Takové základní věci ohledně zvuku jsem kontroloval jako první, tady mi přijde ale divný, že je něco i s tim obrazem. Musí to spolu souviset, ale chci se nejdřív poradit, jestli jsem neudělal někde chybu já, než to napříkald zkusim reklamovat.
    No než to budeš reklamovat, tak bývá zvykem vrátit ten OS do posledního známého bodu obnovy, než jsi se v tom začal hrabat sám... Datum neznám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    A může mi teda někdo poradit, jak vrátit OS do stavu, v jakym byl včera ráno ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Aha, asi to bude OBNOVENÍ SYSTÉMU
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Obnovení na 17.12. a vše funguje, problém vyřešen. Děkuji mockrát :-) lock ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Audio Devide on High Definition Audio Bus
    Od yebat v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-01-2013, 18:40
  2. Software: ATI Audio Device on High Definition Audio Bus
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-07-2012, 11:54
  3. Audio CD
    Od dabelik v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-10-2010, 00:26
  4. Video+Audio pres LAN/Wi-Fi
    Od kluvanek v sekci Volná témata
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 22:55
  5. Naše další magazíny/fóra (TV a video, focení, tablety, audio)
    Od Karel Polívka v sekci Jste tu poprvé?
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-05-2007, 15:05