Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Kam systém ukládá hesla ?

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Každá aplikace má v PC svoje heslo. Ať je to skype, ICQ či jiný soft. Můj problém je ten, že jsem přešel na ICQ 7.2 ( které si instalaci nové verze vynutí ) a ejhle, heslo nebylo uložené. zapoměl jsem ho. Na icq podpoře kde je možnost získat znovu heslo mě to při zadání mailu kam chci odeslat heslo napíše : Omlouváme se, ale žádný účet s e-mailovou adresou XXXXX v aplikaci ICQ neexistuje. Ujisti se, že jsi zadal/zadala e-mailovou adresu správně. když tam zadám číslo, písne to: Momentálně nedokážeme znovu získat vaše heslo.
    Omlouváme se za způsobené problémy.
    Zkuste to později.
    Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.

    Změnit heslo nemůžu páč ho neznam. A tak si říkám - systém přeci musí někam ukládat hesla. Když dám v aplikaci zapamatovat heslo, systém? či aplikace si jej pamatuje při dalším spuštění systému. Čili mě napadá - kam si jej asi ukládá ? protože v tom případě by bylo možné jej zjistit. jak ? No protože u přítelkyně se přihlásit můžu páč u ní si to mé heslo pamatuje.

    díky za jakoukoliv radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Nedá sa u kamarátky zmeniť email, kde sa pošle nové vygenerované heslo? Ak nie, tak len skúsiť pozrieť, koľko miestne je a začať hľadať v pameti
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Určitě jsi zkoušel tuny návodů které ti vypadnou z googlu? Žádný úspěch?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    U kamarádky nástroje,možnosti,zabezpečeni a máš tam všechny uložená hesla teda ty co jsi dal zapamatovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Citace Původně odesláno od aumirek Zobrazit příspěvek
    U kamarádky nástroje,možnosti,zabezpečeni a máš tam všechny uložená hesla teda ty co jsi dal zapamatovat
    prosím tě mohl by jsi mi napsat cestu u Win7 ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Tak heslo jsem zjistil. Zabral pouze jeden návod na netu kde je zapotřebí dvou programů. První zjistí hash, což je heslo změněné na tohle - 79C2B46CE2594ECBCB5B73E928345492 - a druhý jej rozkoduje a přemění zpět na heslo. U méně jak 8 místného hesla to trvalo 10 minut. U 8 místného mě to hlásí ukončení kodování za 12 hodin.
    Kdyby někdo chtěl návod, písněte mi PM

    Ahoj a díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Kdyby někdo chtěl návod, písněte mi PM
    Co kdyby jsi sem dal rovnou link na odkaz pomocí něhož jsi došel k řešení. Uživatel řešící stejný problém za 1/2 roku Tě tu bude těžko hledat po SZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Jasan.
    Návod je na těchto stránkách, a je to funkční. Mám to vyzkoušeno. Poslední příspěvek na první stránce. Doufam že už někdo nechroustá moje data z PC

    http://qipim.cz/viewtopic.php?t=3535
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 7: Kam se ukládají hesla v IE9
    Od MaoCeTung v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-08-2011, 14:11
  2. IM klienti: Zjištění hesla ICQ
    Od Dash-POWER(CZ) v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-06-2011, 13:01
  3. Antiviry: Kam si ukládá "virové" soubory MS Security Essential?
    Od michal.kolesa v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 30-03-2010, 20:45
  4. Windows XP: Kam se ukládá nastavení sítě?
    Od Nilki v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 12:10
  5. Microsoft Office: Kam ukládá nastavení Excel2000?
    Od bluenite38 v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2009, 16:25