Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

kontrola grafické karty

marekpevný (347)|23.12.2010 14:12
Dobrý den.Mám nějaké pochybnosti okolo teplot grafické karty.chi zkusit sundat chladič.vím že jsou tam nějakéé podložky a jádro na kterém je pasta.Hodlám po demontáži dát novou past(mx2).ty podložky tam můžu vrátit původní že?jaké mě mohou při této operaci potkat problémy?
johny__g (6387)|23.12.2010 14:20
[quote=mirekd;424571]Dobrý den.Mám nějaké pochybnosti okolo teplot grafické karty.chi zkusit sundat chladič.vím že jsou tam nějakéé podložky a jádro na kterém je pasta.Hodlám po demontáži dát novou past(mx2).ty podložky tam můžu vrátit původní že?jaké mě mohou při této operaci potkat problémy?[/quote]

Jestli myslíš teplovodivé podložky na pamětech resp. napájení, tak ty tam vrátit musíš. Problémů tě může potkat spousta pokud máš obě ruce levé a budeš něco rvát násilím. Jinak nevím, netuším o jakou grafiku jde, jaký chladič ...
Ty pochybné teploty jsou kolik?
4manek (10)|30.12.2010 00:25
Pred tremi dny jsem rozebiral svoji 2600XT. vsechno slo v pohode, akorat davej pozor na sroubky aby se ti nepoztraceli, aby jsi mel hlavne vsechny venku.
nejdriv jsem oddelal chlazeni od samotne grafiky, az potom kryt ventilatorku, jinak to neslo.
pouzil jsem tu pastu (nevim jak se to jmenuje) a vse znovu pekne slozil.
pokud mas dobry pozorovaci talent, vsechno zvladnes s prehledem
Aytech (475)|30.12.2010 09:48
[quote=johny__g;424574]Problémů tě může potkat spousta pokud máš obě ruce levé a budeš něco rvát násilím.[/quote]

:thumb :D