Problém s ovladači ve Win Vista
Mam problem s ovladacmi zvukovky vo Viste 64-bit.Stiahol som ovladace (urcene pre 64bitovu verziu) a vyhodilo mi toto:The audio driver files do not support your computer hardware.A ze mam restartnut windows.
Ano, skusal som restartovat PC, skusal som zadat cestu k ovladacom manualne.Viem ze tam treba premiestnit do windowsu nejake subory ale ake??
diks za pomoc lebo uz mesiac si neviem rady.Mam najnovsi driver a asus motherboard P5LD2 SE.
Ano, skusal som restartovat PC, skusal som zadat cestu k ovladacom manualne.Viem ze tam treba premiestnit do windowsu nejake subory ale ake??
diks za pomoc lebo uz mesiac si neviem rady.Mam najnovsi driver a asus motherboard P5LD2 SE.
[QUOTE=Bailor]Mam problem s ovladacmi zvukovky vo Viste 64-bit.Stiahol som ovladace (urcene pre 64bitovu verziu) a vyhodilo mi toto:The audio driver files do not support your computer hardware.A ze mam restartnut windows.
diks za pomoc lebo uz mesiac si neviem rady.Mam najnovsi driver a asus motherboard P5LD2 SE.[/QUOTE]
Mno, hláška znamená, že driver není určen pro hardware, na jaký s eho pokoušiš dát... btw, lepší nadpis tě nenapadl?
diks za pomoc lebo uz mesiac si neviem rady.Mam najnovsi driver a asus motherboard P5LD2 SE.[/QUOTE]
Mno, hláška znamená, že driver není určen pro hardware, na jaký s eho pokoušiš dát... btw, lepší nadpis tě nenapadl?