Zdravím, hodlám si zakoupit HI-FI věž do cca 8000 KČ .
Chtěl bych na ní co NEJVÝRAZNĚJŠÍ BASY abych nimi i barák shodil :D
Ještě chci dodat že ji budu pravděpodobně využívat místo obyčejného repra ke stolnímu PC, myslíte si že je to dobrá volba ?
Mohli by jste mi prosím nějakou doporučit ?
Já jsem si vybral tuto:
http://www.mercato.cz/product.asp?productid=167315
Můžete mi ji zhodnotit ( ti co mají třeba zkušenost ) - jaké jsou na ní basy ?
Jinak bych byl moc rád kdyby jste mi nějakou doporučili.
Děkuji moc předem
Chtěl bych na ní co NEJVÝRAZNĚJŠÍ BASY abych nimi i barák shodil :D
Ještě chci dodat že ji budu pravděpodobně využívat místo obyčejného repra ke stolnímu PC, myslíte si že je to dobrá volba ?
Mohli by jste mi prosím nějakou doporučit ?
Já jsem si vybral tuto:
http://www.mercato.cz/product.asp?productid=167315
Můžete mi ji zhodnotit ( ti co mají třeba zkušenost ) - jaké jsou na ní basy ?
Jinak bych byl moc rád kdyby jste mi nějakou doporučili.
Děkuji moc předem
Doporučili by jste mi prosím nějakou ? (basy, basy, basy, basy, basy...)
Jelikož nemám na čem poslouchat tak si chci HI-FI koupit co nejdřív :D, a nerad bych si vybral špatně :( .
Proto bych byl velmi rád kdyby jste mi zhodnotili mou vybranou, a popřípadě doporučili lepší :).
Děkuji moc
Jelikož nemám na čem poslouchat tak si chci HI-FI koupit co nejdřív :D, a nerad bych si vybral špatně :( .
Proto bych byl velmi rád kdyby jste mi zhodnotili mou vybranou, a popřípadě doporučili lepší :).
Děkuji moc
Na základě mého popisu mi asik moc neporadíte ... Jelikož je toto fórum na nějaké úrovni, už by jste mi zcela jistě poradili ...
Takže ještě něco k tomu :
Sháním HI-FInu s nejlepšími basy co znáte. Chci aby měla kvalitní subwoofer a kvalitní zesilovač na subwoofer. Jelikož kazety neposlouchám, nemusí tam být slot na kazety. Ale mohl by tam být vstup pro flashku čili USB. Do mechanikového měniče mi stačí jeden slot (nemusí být i na DVD) .
Doufám že s tohoto popisu mi již dokážete nějak poradit, či nějakou hifi doporučit . Děkuji
Takže ještě něco k tomu :
Sháním HI-FInu s nejlepšími basy co znáte. Chci aby měla kvalitní subwoofer a kvalitní zesilovač na subwoofer. Jelikož kazety neposlouchám, nemusí tam být slot na kazety. Ale mohl by tam být vstup pro flashku čili USB. Do mechanikového měniče mi stačí jeden slot (nemusí být i na DVD) .
Doufám že s tohoto popisu mi již dokážete nějak poradit, či nějakou hifi doporučit . Děkuji
[quote=Richmond;425812]nebo dvě sady 2.1 (tzn. dva subwoofery) :D[/quote]
To se taky prodává ? :D , nebo myslíš zestavené ?
...Aha :D .. ty myslíš že bych si koupil 2× to samé zboží ? :D
To se taky prodává ? :D , nebo myslíš zestavené ?
...Aha :D .. ty myslíš že bych si koupil 2× to samé zboží ? :D
Zdravím, nebudu zakládat nové téma. Můj dotaz je také k hifi věži. Sháním starší věž na poslech - rock, hard rock, ale i house (ano, takový průřez).
Jaký máte názor na tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ? Model MAX-460Z, na netu jsem teda nic nenašel... Popř. vaše doporučení?
Díky za odpověď.
Jaký máte názor na tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ? Model MAX-460Z, na netu jsem teda nic nenašel... Popř. vaše doporučení?
Díky za odpověď.