Phenom II X4 945 Kompatibilita?
Můžu osadit Phenom II X4 945 rev.3 na desce GA-MA78GM-S2H rev.1.1 ?
Trochu sem hledal a myslím, že to půjde, ale jak je známo, třikrát měř a jednou řež. Rovnou můžete napsat váš názor. Využíval bych to hlavně ke hraní.
Trochu sem hledal a myslím, že to půjde, ale jak je známo, třikrát měř a jednou řež. Rovnou můžete napsat váš názor. Využíval bych to hlavně ke hraní.
Co třeba kouknout do CPU Support Listu :idea
Případně nezapomeň updatovat BIOS se starým procesorem, pokud bude potřeba.
Případně nezapomeň updatovat BIOS se starým procesorem, pokud bude potřeba.
[quote=kevin00;425612]Co třeba kouknout do CPU Support Listu :idea
Případně nezapomeň updatovat BIOS se starým procesorem, pokud bude potřeba.[/quote]
Jasně, do support listu sem se díval akorát mě trochu zmátlo, že je ten CPU uveden u AM3, ikdyž ta deska má AM2/AM2+. Ale AM3 je zpětně kompatibilní s AM2+ takže to snad bude v pořádku. BIOS sem přeflashoval na zatím nejnovější 12b.
Případně nezapomeň updatovat BIOS se starým procesorem, pokud bude potřeba.[/quote]
Jasně, do support listu sem se díval akorát mě trochu zmátlo, že je ten CPU uveden u AM3, ikdyž ta deska má AM2/AM2+. Ale AM3 je zpětně kompatibilní s AM2+ takže to snad bude v pořádku. BIOS sem přeflashoval na zatím nejnovější 12b.
[quote=Borisman;425872]Jasně, do support listu sem se díval akorát mě trochu zmátlo, že je ten CPU uveden u AM3, ikdyž ta deska má AM2/AM2+. Ale AM3 je zpětně kompatibilní s AM2+ takže to snad bude v pořádku. BIOS sem přeflashoval na zatím nejnovější 12b.[/quote]
Ano, procesory AM3 jsou zpětně kompatibilní se základními deskami AM2/AM2+. Pokud je procesor v Support Listu základní desky, tak je výrobcem funkčnost testována.
Ano, procesory AM3 jsou zpětně kompatibilní se základními deskami AM2/AM2+. Pokud je procesor v Support Listu základní desky, tak je výrobcem funkčnost testována.