Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Grafika nebo neco jineho?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Zdravim..
    Moje sestava:
    MSI k9a platinum
    AMD athlon 64 x2 4600+ 2,41Ghz
    2GB ram kit Corzair
    ATI sapphire HD 2600XT 256mb 128bit GDDR4
    400w zdroj

    muj problem... pred nejakym casem mi zacla grafika neustale vyhazovat problem s VPU recoverem.
    kdyz jsem zapnul hru [world of warcraft] se mi PC seklo, a jiz jsem ho nemohl rozjet. Po yapnuti PC mi monitor psal OUT OF RANGE a nejake frekvence... preinstaloval jsem windows, do szstemu se dostanu ale stale mam na obrazovce spatny obraz... viz. nize
    http://img407.imageshack.us/i/28122010461.jpg/

    Pri koupi nove graficke karty ATI HD 5670 mi monitor vubec nenajede. Grafice se vetracek toci, usuzuju ze funguje, ale monitor se nezapne. chova se jako by bylo PC vypnute.

    nevim co by se dalo udelat vic
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Zkus v biosu dát frekvenci PciE na 110,115 max 120,drivery předpokládám máš nainstalovány korektně...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Mno, ted tam nemam zadny ovladace.. jelikoz jsem delal ten win... a po napojeni nove grafiky se mi monitor ani nezapne. jedu ted na stare rozbite grafice, a nemam v PC nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    jinak ydrojem to byt asi nemuye hm? kdyz grafika vyzaduje 400 minimalne.. a ja 400 mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    dival jsem se na tu frekvenci.. nasel jsem PCIe.. mam obe dve hodnoty na 100...
    Nejake dalsi napady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    1. Nauč se používat edit!
    2. Pípá PC s novou grafickou kartou stejně jako se starou?
    3. Nejjednodušší by bylo vyzkoušet novou grafickou kartu v jiném PC, nemáš někde možnost (známí, práce, atd...)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    pro NHGK: mozna by ted edit sel.. akorat na tomhle stroji jsem rad ze vubec neco rozlustim.
    proto me prosim omluvte.
    PC mi piplo poprve, nemel jsem grafiku poradne dotlacenou, ted jiz nepipa.
    myslim si ze by pomohl flashnout BIOS, co vy na to?
    zitra snad bude druhy PC tak to odzkousim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Já myslel ovladače na 26ku pokud jsi s novou kartou nenaběhl.Tu hodnotu PciE si nastavil ty na 100 nebo byla?popř nastav na 110.V biosu jsou také vady v obraze?Raději být tebou to nechám na servis-nic ve zlém.Nechápu jak ti mohlo pc pípnout post v pořádku když jsi neměl dotlačenou GK a ted píše že již nepípá když nasazená je nyní správně
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    To že PC nepípípá je hodně zvláštní. Obávám se, že flash biosu nepomůže, ale zkusit to můžeš. Každopádně s ním nespěchej, nejdřív se ověř v tom druhém PC, že je nová karta funkční. Pokud bude ve druhém PC funkční, zkus ještě staré PC s novou grafikou a zdrojem ze druhého PC, jestli se to rozjede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    Já myslel ovladače na 26ku pokud jsi s novou kartou nenaběhl.Tu hodnotu PciE si nastavil ty na 100 nebo byla?popř nastav na 110.V biosu jsou také vady v obraze?Raději být tebou to nechám na servis-nic ve zlém.Nechápu jak ti mohlo pc pípnout post v pořádku když jsi neměl dotlačenou GK a ted píše že již nepípá když nasazená je nyní správně

    hodnota 100 byla nastavena.. nedelal jsem s tim nic.. jj, v BIOSu jsou vady taky.. vlastne vsude, i kdyz zapnu PC tak je to hnusny obraz.
    mno PC piplo ale nerozjelo se... vypnul jsem PC, kartu dotlacil a nic, monitor nejede.

    Flash Biosu neumim tak se do toho poustet nebudu. necham na znamem kdyztak.

    jinak ovladace na 2600 jsem mel v pohode.. nedaval jsem ani upgrade driveru..
    ted jsem hodil ovladace na tu novou... zkusim vymenit
    Naposledy upraveno uživatelem 4manek: 28-12-2010 v 22:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od 4manek Zobrazit příspěvek
    jj, v BIOSu jsou vady taky.. vlastne vsude, i kdyz zapnu PC tak je to hnusny obraz.
    Vadna GK/monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Vadna GK/monitor.
    jj to vim.. grafika bude v haji. btw, bzlo zkouseno na CRT, nemam ho doma, a problem byl stale stejny.. ted jen rozchodit tu novou GK
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    prinasim nove poznatky
    Cele PC i s novou grafikou jsem nechal u znameho at si s im pohraje.
    Jeho grafika v mem PC funguje bez problemu, tudiz zakladni deska je OK.
    Pokud da mou novou grafiku 5670 HD do sveho PC, ma stejny problem jako ja, myslim ze problem bude primo v GK. zitra jedu vymenit a uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Problem vyresen. vymenil jsem grafiku za GT240... a vse jede tak jak ma .)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Grafika nebo něco uplně jiného?
    Od oerzys v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 01-10-2010, 16:01
  2. LCD: Eizo nebo něco jiného?
    Od Beeran v sekci Monitory
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2010, 12:23
  3. Disk v háji!? nebo něco jiného..
    Od billy_86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 10:14
  4. ASUS G250 ... nebo neco jineho ?
    Od maxo777 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 20:41
  5. Radeony: Problém s GK ATI 3850 nebo něco jiného ???
    Od rkysela v sekci Grafické karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 21:50