zamrzáni při hrách
Zdravím když hraju hru call of duty black ops tak mi hra zamrzne po pul hodině stává se to u gta san andreas a u highwainights-kobra 11 game když to zamrzne tak je pc využití 100% a teplota při zátěži je kolem
68°až 98° a bez zátěže je teplota 50°až58°pc jsem měl 3krát na reklamaci dvakrát jsem měl problém se základni deskou a paměti a po třeti softwarowa chyba, dělali zátěžovy testy teploty apod. a reinstalaci systému testy byly ok a v prohlížeči události mi pc hlásí chybu :Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
tady je pc sestava :Pentium(R) Dual core CPU E5200 @ 2.50 GHz 2.50 GHz Ram 4GB grafika Nvidia Geforce 9500 GT 1Gb pevny disk samsung 500GB základni deska MSI G41TM-E43 (MS-7592) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) windows Vista Home Premium
předem děkuji za pomoc
68°až 98° a bez zátěže je teplota 50°až58°pc jsem měl 3krát na reklamaci dvakrát jsem měl problém se základni deskou a paměti a po třeti softwarowa chyba, dělali zátěžovy testy teploty apod. a reinstalaci systému testy byly ok a v prohlížeči události mi pc hlásí chybu :Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
tady je pc sestava :Pentium(R) Dual core CPU E5200 @ 2.50 GHz 2.50 GHz Ram 4GB grafika Nvidia Geforce 9500 GT 1Gb pevny disk samsung 500GB základni deska MSI G41TM-E43 (MS-7592) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) windows Vista Home Premium
předem děkuji za pomoc
98C je pro procesor extremni teplota. Nejdriv bych vyresil prehrivani a pak budeme resit zda to padani neni zpusobeno jeste necim jinym.
Vycisti chladice poradne od prachu a preventivne vymen pastu u procesoru (jestli nevis jak, tak pro zacatek postaci ten prach). Posli nam fotku skrine, abychom videli jak je chlazena. Tady mas priklad jak by mela byt bedna zabrana. Potom stahni OCCT a udelej 1h test CPU a GPU - posli sem vysledne grafy.
Vycisti chladice poradne od prachu a preventivne vymen pastu u procesoru (jestli nevis jak, tak pro zacatek postaci ten prach). Posli nam fotku skrine, abychom videli jak je chlazena. Tady mas priklad jak by mela byt bedna zabrana. Potom stahni OCCT a udelej 1h test CPU a GPU - posli sem vysledne grafy.
jakým způsobem měříš teplotu? co teploty ostatních komponent jako grafika, hdd? Rozhodně jsou teploty špatné, měl by si být na cca 2/3. Jaký máš chladič?
teploty měřím přes everest teplota 98C je u dvou jader procesoru grafika apod je ok jinak do pc nemužu hrabat mam ho v zaruce je zapečetěnej na reklamaci dělali testy zatěže teploty a vše bylo ok nechapu proč to děla
a ještě bych jsem chtěl vědět co je to za chybu co mi hlasi ve spravě počitače :Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
[quote=Majkl92;425904]teploty měřím přes everest teplota 98C je u dvou jader procesoru grafika apod je ok jinak do pc nemužu hrabat mam ho v zaruce je zapečetěnej na reklamaci dělali testy zatěže teploty a vše bylo ok nechapu proč to děla[/quote]
Mohu vedet, ktera firma dela tak mizernou reklamaci? Asi to tezko testovali...
Zanesl bych to tam znovu a rozjel tu hru, nebo to natocil a pustil zaznam i s teplotama. Vice slouzit nemuzem, pokud PC nechces rozebrat :)
Mohu vedet, ktera firma dela tak mizernou reklamaci? Asi to tezko testovali...
Zanesl bych to tam znovu a rozjel tu hru, nebo to natocil a pustil zaznam i s teplotama. Vice slouzit nemuzem, pokud PC nechces rozebrat :)
mizernou reklamaci dělá Okay Kšírova Brno přehřívá se u každé hry , při instalování atd. a trochu hučí když šahnu na skřin pc tak mi nepřipadá horka až se oběvi modra smrt nebo až nepojede vůbec tak ho odvezu reklamovat, kdybych ho odvezl ted tak by to beztak zase brali jako softwarovou chybu
[quote=Majkl92;426492]mizernou reklamaci dělá Okay Kšírova Brno přehřívá se u každé hry , při instalování atd. a trochu hučí když šahnu na skřin pc tak mi nepřipadá horka až se oběvi modra smrt nebo až nepojede vůbec tak ho odvezu reklamovat, kdybych ho odvezl ted tak by to beztak zase brali jako softwarovou chybu[/quote]
Udelej screen procesoru na tech 90+C,vytiskni to a rekni jim at s tim neco delaj, protoze to neni normalni teplota procesoru.
Normalne bych vycistil chladic, vymenil pastu a upravil tok vzduchu ve skrini, ale mas to zapeceteny a tohle udelat nemuzes - at se staraj oni.
Udelej screen procesoru na tech 90+C,vytiskni to a rekni jim at s tim neco delaj, protoze to neni normalni teplota procesoru.
Normalne bych vycistil chladic, vymenil pastu a upravil tok vzduchu ve skrini, ale mas to zapeceteny a tohle udelat nemuzes - at se staraj oni.
[quote=DrZelenka;426544].. at se staraj oni.[/quote]
@Majkl92:... a až to potřetí budou řešit jako SW chybu, tak jim to tam nech, ať ti vrátěj peníze...:)
Evidentně je špatně osazený chladič CPU.
@Majkl92:... a až to potřetí budou řešit jako SW chybu, tak jim to tam nech, ať ti vrátěj peníze...:)
Evidentně je špatně osazený chladič CPU.
jo ja si prostě počkam až vůbec nepojede tak ho odvezu reklamovat nebudu se s něma dohadovat ,že je to softwarova chyba jo ve správci počitače se mi oběvila chyba Ovladač zjistil chybu řadiče na \Device\Ide\IdePort3 co je to za chybu?
[quote=Majkl92;428949]jo ja si prostě počkam až vůbec nepojede tak ho odvezu reklamovat nebudu se s něma dohadovat ,že je to softwarova chyba jo ve správci počitače se mi oběvila chyba Ovladač zjistil chybu řadiče na \Device\Ide\IdePort3 co je to za chybu?[/quote]
Čekat, až se to rozsype úplně mě nepřijde jako ideální řešení. Udělej v OCCT test CPU a vyleze nádhernej graf s teplotama procesoru. Jeho maximum je něco přes 70°C - pokud se to bude blížit k těm 100°C, tak to můžeš použít a reklamovat PC z důvodu přehřívání.
Co jsi dělal/upravoval před objevením dané chyby?
Čekat, až se to rozsype úplně mě nepřijde jako ideální řešení. Udělej v OCCT test CPU a vyleze nádhernej graf s teplotama procesoru. Jeho maximum je něco přes 70°C - pokud se to bude blížit k těm 100°C, tak to můžeš použít a reklamovat PC z důvodu přehřívání.
Co jsi dělal/upravoval před objevením dané chyby?
nic jsem neupravoval jen jsem hral gta san andreas multiplayer v multiplayeru se mi to sekalo tak jsem vypl hru a podival na teploty byly kolem 80C pc jsem měl sekany když jsem otevřel internetovy prohližeč tak to trvalo několik minut nebo když jsem otevřel nějaky program tak to trva 2 minuty než se otevřel tak pak jsem zkusil restartovat pc to taky trvalo několik minut po najeti do systemu pc se furt sekalo tak jsem ho zkusil ještě vypnout ,vypnout to už nešlo tak jsem dal tvrdy reset a od tedka už se nemužu dostat do systemu piše to system/config nebo tak něco ani se nemužu dostat do nouzovyho režimu