Zařízení USB nebylo rozpoznáno po reinstalaci Windows
Dobrý den, prosím o pomoc. Po výměně CPU a RAM pamětí a následné reinstalaci Windows mi počítač nerozpozná extérní disk. Napíše to, že "Zařízení USB nebylo rozpoznáno" - dále je psáno, že pro zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače. Mám Win XP Prof., je tam SP2, zkoušel jsem stáhnout SP3, jestli není nějakej problém s ovladačema, ale asi ne. Prosím o pomoc. Díky!
Tak a teďka mi PC vyhodil BSOD. Píše mi to: "Byly zjištěny problémy a systém Windows byl ukončem, aby nedošlo k požkození počítače.
BLÁ
BLÁ
BLÁ
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
STOP: 0X00000050 (0XB4F2B09A, 0X00000000, 0X8052B90C, 0X00000000)
Díky za každou pomoc!
BLÁ
BLÁ
BLÁ
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
STOP: 0X00000050 (0XB4F2B09A, 0X00000000, 0X8052B90C, 0X00000000)
Díky za každou pomoc!
[quote=Microsoft]Příčina
K těmto potížím dochází v případě konfliktu mezi aktualizací Windows XP SP1 a aktuálně nainstalovanými ovladači grafické karty. [/quote]
Stahni si driver sweeper a v nouzovym rezimu pomoci nej odinstaluj ovladace grafiky, potom stahni a nainstaluj novy z webu vyrobce (amd.com nvidia.com)
Zkousel jsi jiny USB port v tvem PC? Disk v jinem pc funguje? Jine USB zarizeni (disky, flashky) v tvem pc funguji?
K těmto potížím dochází v případě konfliktu mezi aktualizací Windows XP SP1 a aktuálně nainstalovanými ovladači grafické karty. [/quote]
Stahni si driver sweeper a v nouzovym rezimu pomoci nej odinstaluj ovladace grafiky, potom stahni a nainstaluj novy z webu vyrobce (amd.com nvidia.com)
Zkousel jsi jiny USB port v tvem PC? Disk v jinem pc funguje? Jine USB zarizeni (disky, flashky) v tvem pc funguji?
[quote=DrZelenka;425807]
Zkousel jsi jiny USB port v tvem PC? Disk v jinem pc funguje? Jine USB zarizeni (disky, flashky) v tvem pc funguji?[/quote]
V tomto jsem asi problém již našel, vypadá to, že druhý Pc má vadnou desku, která do USB posílá moc proudu a následně spálí připojené zařízení. Jinak mám to vůbec zkoušet s tím ovladačem GK? Nyní mám SP3.
Zkousel jsi jiny USB port v tvem PC? Disk v jinem pc funguje? Jine USB zarizeni (disky, flashky) v tvem pc funguji?[/quote]
V tomto jsem asi problém již našel, vypadá to, že druhý Pc má vadnou desku, která do USB posílá moc proudu a následně spálí připojené zařízení. Jinak mám to vůbec zkoušet s tím ovladačem GK? Nyní mám SP3.